Αθλητισμός

Μητσοτάκης: “Πριν από τις εκλογές οι υπογραφές με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ”

Μητσοτάκης: “Πριν από τις εκλογές οι υπογραφές με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Κρήτη και πήγε στα Δύο Αοράκια για την τελική φάση του Πανελληνίου Νεανίδων, όπου ρωτήθηκε για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και διαβεβαίωσε πως οι υπογραφές θα πραγματοποιηθούν πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στα Δύο Αοράκια, όπου διεξάγεται η τελική φάση του 37ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νεανίδων, επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης υπό την συνοδεία Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε μάλιστα για την πορεία της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς το εν λόγω θέμα απασχολεί έντονα το πράσινο στρατόπεδο, και παραμένει ανοιχτό εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι οι υπογραφές θα πέσουν πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, διευκρινίζοντας ότι όλα γίνονται όπως πρέπει, με τάξη και διαφάνεια, ώστε με αυτόν τον τρόπο να διασφαλιστούν τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τόσο του ΟΑΚΑ, όσο και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments