Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/4 – 30/4/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/4 – 30/4/2023

Πηγή Φωτογραφίας: Brides

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα τον έχει ο Άρης, ο οποίος στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα συναντηθεί, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, σε όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο αυτή τη φορά Ερμή, μας υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε δυναμικές αποφάσεις, αφού πρώτα κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα προκαλέσει ευχάριστες ανατροπές στα σχέδια μας και θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

Γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Μια εβδομάδα που παρόλο που ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία, μας δίνεται η δυνατότητα να κινηθούμε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Παρόλο που βρισκόμαστε, στο μεσοδιάστημα των Εκλείψεων, αυτή η εβδομάδα είναι πιο ήρεμη, απαλλαγμένη από πλανητικές αλλαγές και μετακινήσεις.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα τον έχει ο Άρης, ο οποίος στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα συναντηθεί, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, σε όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο αυτή τη φορά Ερμή, μας υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε δυναμικές αποφάσεις, αφού πρώτα κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα προκαλέσει ευχάριστες ανατροπές στα σχέδια μας και θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

Από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στα μέσα της εβδομάδας, θα δικαιώσει τις προσπάθειες και την προνοητικότητα μας. Πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Το δυναμικό τους πρόσωπο και την αποφασιστικότητα τους θα δείξουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, ενώ με χαρά θα δουν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύς και οι Παρθένοι.

Την Δευτέρα 24/04 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα ωθήσει να πάρουν δυναμικές αποφάσεις, και να κινηθούν με αποφασιστικότητα, αφού πρώτα έχουν κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 25/04 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να βρουν πρακτικές λύσεις και να κινηθούν μεθοδικά, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 26/04 Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα παρασύρει σε συναισθηματικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 27/04 Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει τους φόβους και θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Την Παρασκευή 28/09 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε άσκοπες συζητήσεις στις οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και εντάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα και στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 29/09 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να λύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα θέματα που απασχολούν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στα σχέδια, ενώ μπορεί να ωθήσει να πάρουν και ριψοκίνδυνες αποφάσεις τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 30/04 Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς είναι πιθανόν να ενισχύσει το άγχος και τους φόβους των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι αποφάσεις που θα πάρω, όσο τολμηρές και αν είναι πρέπει να έχουν μελετηθεί σωστά, ενώ θα πρέπει να θυμάμαι ότι η προνοητικότητα και η καλή δουλειά στο τέλος επιβραβεύονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments