Αθλητισμός

“Σκούπα” Μαρινάκη στον Ολυμπιακό – Αλλάζει τη… μισή ενδεκάδα, τέλος top όνομα

“Σκούπα” Μαρινάκη στον Ολυμπιακό – Αλλάζει τη… μισή ενδεκάδα, τέλος top όνομα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Οι πρώτες αποφάσεις, η μεγάλη απένδυση και οι αντιδράσεις. Στο Λιμάνι υπάρχει έντονος προβληματισμός και απογοήτευση για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο σε όλους διαμηνύουν πως γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα, όπως γνωρίζουν και τον τρόπο για να τον διορθώσουν. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης και οι ανακοινώσεις που έρχονται για ΟΛΟΥΣ!

O Ολυμπιακός από εκεί που έτρεχε αρκετά μεγάλο σερί χωρίς ήττες, κατάφερε και έχασε δύο συνεχόμενα ντέρμπι, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Το πρόβλημα μάλιστα ήταν πως οι ερυθρόλευκοι… άξιζαν να χάσουν και στις δύο αναμετρήσεις, αφού και Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήταν καλύτεροι, κάτι που είχε φυσικά και την υπογραφή του… Ζοσέ Ανιγκό.

Γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει δικαίως αρκετά παράπονα για το κομμάτι της διαιτησίας, ωστόσο έκανε και ο προπονητής του σημαντικά λάθη σε αυτά τα δύο κομβικά ματς που ουσιαστικά έθεσαν εκτός τίτλου την ομάδα του. Και εκεί θα πρέπει να εστιάσει, πέρα από την αρκετά βαριά τιμωρία που θα έρθει για το υπόλοιπο των πλέι οφ.

Δυσάρεστο… μήνυμα από Σισέ-Μπα, ώρα αποχώρησης για Βαλμπουενά

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά κακοί στο πρώτο μέρος και εάν η ΑΕΚ είχε το εύκολο γκολ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει από νωρίς τον αγώνα. Όσο και εάν υπάρχει ο… σούπερμαν Πασχαλάκης, όσοι παίζουν στην άμυνα έχουν… εμμονή με τα εύκολα λάθη, κάτι που φάνηκε και με την Ένωση. Μπα και Σισέ δεν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο αμυντικό κομμάτι και σίγουρα δημιουργούνται απορίες για το γεγονός πως δεν παίζει ο Ντόι, ενώ παράλληλα δείχνουν πως δεν «επιτρέπεται» να στηριχθεί η ομάδα σε αυτούς τους δύο για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα εάν υπήρξε ένα μεγάλο… μειονέκτημα στα δύο τελευταία ματς, αυτός ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος παίρνει χρόνο στο ροτέισον από τον Ανιγκό, ενώ είναι ξεκάθαρο πως αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί. Ο Γάλλος είναι ένα βήμα πριν την…. απόσυρση και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Εξάλλου και δημοσιεύματα από την Μασσαλία τονίζουν πως είναι έτοιμος να αποσυρθεί το καλοκαίρι.

Ετοιμάζει απαντήσεις ο Μαρινάκης σε όλα τα επίπεδα

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη στέλνει όταν πρέπει το μήνυματα του με κινήσεις, μεταγραφές και πολύ χρήμα, κάτι που περιμένουμε όλοι να γίνει το καλοκαίρι.

Στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν πως θα πρέπει να κινηθούν για δύο βασικούς στόπερ, μιας και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος, ενώ πρέπει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με τον Ανδρέα Ντόι.

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστούν έναν μεσοεπιθετικό για να πλαισιώσει τους Φορτούνη και Μπιέλ, αφού ο Χάμες έχει ήδη φύγει και από τη στιγμή που ο Βαλμπουενά ετοιμάζεται να αποσυρθεί. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί και ένας εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να πρέπει να βρεθεί και μια έξτρα λύση για την μεσοαμυντική γραμμή, μιας και ο Σαμασέκου θα φύγει και ο Εμβιλά έβγαλε τραυματισμούς φέτος.

Η ουσία όμως είναι ότι ο Μαρινάκης θα… βγάλει σκούπα και πολύ δύσκολα θα ξανα δούμε αρκετούς από όσους έπαιξαν στο ματς με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, στο Λιμάνι έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους, πως παράλληλα με τις αλλαγές που θα γίνουν εντός της ομάδας και στο ρόστερ, θα κάνουν τα πάντα για να «διορθώσουν» τις παραφωνίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ΕΠΟ και στη διαιτησία. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν επίσημες κινήσεις από την ΠΑΕ που θα προκαλέσουν… ντόρο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments