Lifestyle

Θεοφάνους: «Απέφυγα να τοποθετηθώ για το “Φεγγάρι μου” και τη Ν. Θεοδωρίδου γιατί δε θέλω να το συζητήσω»

Θεοφάνους: «Απέφυγα να τοποθετηθώ για το “Φεγγάρι μου” και τη Ν. Θεοδωρίδου γιατί δε θέλω να το συζητήσω»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Θεοφάνους: «Το άκουσα το καινούριο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, αλλά...»

Στην κάμερα του Πρωινό μας και στον Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε δηλώσεις ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, τον ρόλο του κριτή σε μουσικό σόου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή.

«Έχω συζητήσει κάτι με διάφορους, αλλά δεν νομίζω να κάνω κάτι του χρόνου. Το «Ένα τραγούδι ακόμα» δεν θα προχωρήσει. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι κιόλας. Την ώρα που θα σκεφτώ να κάνω το ίδιο πράγμα, θέλω να κάνω το επόμενο. Η συνεργασία μου με το Open μπορεί να μην έχει τελειώσει. Αν βρεθεί κάτι μουσικό, θα το συζητήσω. Έχω κάτι στο μυαλό μου κι ελπίζω να γίνει» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

View this post on Instagram

A post shared by George Theofanous (@theofanousg)

«Απέφυγα να τοποθετηθώ για το Φεγγάρι μου γιατί δε θέλω να το συζητήσω. Και σε ένα σαλόνι να με βάλεις, θα αρχίσω να κάνω κριτική. Δεν μπορώ να κλείσω το στόμα μου σε κάτι μουσικό. Ελπίζω ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που τα λέω. Είμαι πιο χαμηλών τόνων και προσέχω λίγο τις λέξεις γιατί η τηλεόραση είναι παμφάγο ον. Στην αρχή μου έλεγαν ότι είσαι σπουδαίος και λες ατάκες. Στα πρώτα χρόνια το διαχειρίστηκα λάθος. Βλέποντας τα πιτσιρίκια μου βίντεο στο You Tube από τότε, λέω «καλά τι είπες στον άνθρωπο; Γιατί το είπες με αυτόν τον τρόπο; Μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα με άλλον τρόπο.» πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να είναι ξανά κριτής σε κάποιο τηλεοπτικό μουσικό σόου».

«Γράφτηκαν παραπάνω από πέντε τραγούδια για την Δέσποινα Βανδή. Απλά σε εκείνο το single με τα πέντε τραγούδια. Το άκουσα το καινούριο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, αλλά με βάζετε να κάνω κριτική τώρα σε τραγούδι; Δεν είναι σωστό» σημείωσε ο Γιώργος Θεοφάνους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments