Αθλητισμός

Βιεϊρίνια: «Πρέπει να αλλάξουμε εικόνα άμεσα, να απαντήσουμε με νίκη»

Βιεϊρίνια: «Πρέπει να αλλάξουμε εικόνα άμεσα, να απαντήσουμε με νίκη»

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/EUROKINISSI

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιερίνια στις δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στις απαντήσεις που πρέπει να δώσει η ομάδα του, δίνοντας το σύνθημα για το ντέρμπι με τον συμπολίτη Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το τί χρειάζεται ο ΠΑΟΚ αυτή τη δεδομένη στιγμή: «Απάντηση. Απάντηση με νίκη. Αυτό τίποτε άλλο».

Για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες εβδομάδες έχει απογοητεύσει: «Εδώ και τρεις εβδομάδες και ειδικά μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών Ομάδων δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί που ήμασταν στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Ενώ μπήκαμε καλά στα πλέι οφ, έχουμε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Επομένως ψάχνουμε μια απάντηση και αυτό πρέπει να το κάνουμε άμεσα με νίκη. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, απαιτητικό αλλά πρέπει να απαντήσουμε με νίκη».

Για την βαριά ήττα από την ΑΕΚ: «Στο ματς αυτό μείναμε από νωρίς με παίκτη λιγότερο αλλά σίγουρα έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα, να το διαχειριστούμε με εμπειρία. Κάναμε λάθη και το πληρώσαμε» και συνέχισε: «Αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια τα λάθη μας κόστισαν. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να αλλάξουμε εικόνα άμεσα και να αποδείξουμε πως μάθαμε από τα λάθη μας».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος:  «Ο τελικός Κυπέλλου αργεί και δεν πρέπει να τον σκεφτόμαστε. Έχουμε μπροστά μας άλλα τέσσερα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα, οφείλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να πάρουμε αποτελέσματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments