Αθλητισμός

Ελ Καντουρί: «Να βρούμε τον εαυτό και την επιθετικότητά μας»

Ελ Καντουρί: «Να βρούμε τον εαυτό και την επιθετικότητά μας»

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν το ντέρμπι με τον Άρη, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να αντιστρέψει την κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τον εαυτό μας και να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις και στην απόδοση που είχαμε πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Αυτές οι 3-4 συνεχόμενες ήττες μας έχουν αφαιρέσει αρκετά από την αυτοπεποίθηση που έχουμε και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Κάποια πράγματα δεν δουλεύουν σωστά, πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερη επιθετικότητα, περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας και φυσικά να πάρουμε τα αποτελέσματα ώστε να επανέλθει αυτή η αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουμε στα στάνταρντ που είχαμε πριν την έναρξη της post season”.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη είπε: “Είναι ένα παιχνίδι της πόλης, μια μάχη της πόλης, ένα σημαντικό παιχνίδι για την πόλη. Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν ο Άρης έρχεται στην Τούμπα είναι κάτι σαν το παιχνίδι της σεζόν για αυτούς. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Είδα πολύ ενέργεια στην προπόνηση, είδα καλή διάθεση οπότε θεωρώ ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και εύχομαι να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Εχω αυτοπεποίθηση στην ομάδα ότι θα κάνει μία καλή εμφάνιση και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς τους οποίους κατά τη γνώμη μου αξίζουμε να πάρουμε γιατί είμαστε καλύτεροι”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments