Αθλητισμός

”Μάχη” τίτλου στη Λεωφόρο, ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στη Τούμπα και ώρα για ερυθρόλευκη νίκη στο Καραϊσκάκη

”Μάχη” τίτλου στη Λεωφόρο, ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στη Τούμπα και ώρα για ερυθρόλευκη νίκη στο Καραϊσκάκη

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η αγωνία στα ύψη για την 7η και κρισιμότερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τη ματσάρα στη Λεωφόρο να βγάζει πρωταθλητή.

Η μεγάλη ώρα σχεδόν έφτασε και οι δύο καλύτερες ομάδες στη φετινή Super League θα τα πούνε…face to face με στόχο το τρίποντο που θα τους φέρει μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο λόγος φυσικά για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, που σήμερα θα αναμετρηθούν στην ασφυκτικά γεμάτη Λεωφόρο (20:00) και αναμένεται να πέσουν…κορμιά.

Το ”τριφύλλι” συγκατοικεί με την Ένωση στη κορυφή της βαθμολογίας και αν κάποιος από τους δύο καταφέρει να νικήσει σήμερα τότε θα αποκτήσει μεγάλο αβαντάζ για το πρωτάθλημα καθώς θα έχει περιθώριο για μία γκέλα στα επόμενα ματς του μίνι πρωταθλήματος.

Κανένας από τους 2 προπονητές δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών οπότε θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το πιο κομβικό ντέρμπι της χρονιάς.

Όσο για τη…μάχη της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον συμπολίτη Άρη στη Τούμπα και θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα απέναντι στους φορμαρισμένους ”κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι σχεδόν έχουν κλειδώσει την 5η θέση, σε αντίθεση με τον ”δικέφαλο του βορρά” που συνεχίζει να…παλεύει για την 3η.

Ο Ολυμπιακός δίνει τον δικό του αγώνα στο ”Γ. Καραϊσκάκης” και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Βόλο, που δείχνει να ξεμένει από στόχους. Οι πειραιώτες κυνηγάνε επίσης την τρίτη θέση που υπάρχει περίπτωση να τους δώσει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

20:00 COSMOTE SPORT 3 HD Ολυμπιακός – Βόλος ΝΠΣ Super League 20:00 COSMOTE SPORT 2 HD Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Super League 20:00 Novasports Prime ΠΑΟΚ – Άρης Super League

Η βαθμολογία:

  1.  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    32    75
  2.  AEK    32    75
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    32    63
  4.  ΠΑΟΚ    32    60
  5. ΑΡΗΣ    32    47
  6. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ    32    40
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments