Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 30/4 – 7/5/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 30/4 – 7/5/2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί ουσιαστικά θα ολοκληρώσει ένα κύκλο σημαντικών αλλαγών οι οποίες ξεκίνησε για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού τον Νοέμβριο της προηγούμενης χρονιάς.

Πριν όμως από αυτή στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα επαναφέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει στο παρελθόν, ενώ στα τέλη της η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα στρεβλώσει την εικόνα που έχουμε για την ερωτική μας ζωή και τις σχέσεις και μπορεί να μας παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις. Βέβαια, θα υπάρχουν και αυτοί που θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί στον έρωτα κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία.

Τύχη στον έρωτα θα έχουν αυτή την εβδομάδα τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες. Εύνοια στην επικοινωνία θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) αλλά και οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους Καρκίνους.

Ένα κύκλο σημαντικών και ιδιαίτερα απαιτητικών αλλαγών θα κληθούν να ολοκληρώσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ επιρρεπείς σε ερωτικές ψευδαισθήσεις θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 30/04 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς και απόμακρους, όχι μόνο με τους φίλους αλλά και με τους δικούς τους ανθρώπους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 01/05 Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες, ενώ παράλληλα ευνοεί και τις συζητήσεις με παλιούς συνεργάτες, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τρίτη 02/05 Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να πετύχουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τους στόχους, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών.

Την Τετάρτη 03/05 Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανόν να ενισχύσει τις φοβίες και τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 04/05 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανόν να παρασύρει σε απιστίες και ερωτικές ψευδαισθήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 05/05 Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού υπόσχεται τυχερές γνωριμίες αλλά και εύνοια στον έρωτα τόσο για τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και για τους Κριούς και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται να ολοκληρώσει ένα κύκλο σημαντικών αλλαγών, τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην καριέρα, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα προς τέλη του 2ου δεκαημέρου, και ξεκίνησε από τον Νοέμβριο της προηγούμενης χρονιάς.

Το Σάββατο 06/05 Οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού τόσο με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, όσο και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση και την εξωστρέφεια των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 07/05 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα πιέσει συναισθηματικά και θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς στις προσωπικές τους επαφές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments