Αθλητισμός

Ούτε Γκατούζο ούτε Σρέντερ – Νέο όνομα κόουτς για Ολυμπιακό – “Λάτρης” του 4-4-2

Ούτε Γκατούζο ούτε Σρέντερ – Νέο όνομα κόουτς για Ολυμπιακό – “Λάτρης” του 4-4-2

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Προπονητής με βαρύ βιογραφικό, αρέσει στον Μαρινάκη. Οι Πειραιώτες... ξεσκονίζουν τη λίστα με τους προπονητές που είναι διαθέσιμοι και σε αυτή ξεχωρίζει το όνομα ενός Αυστριακού, με 4ετή θητεία στην Αγγλία και εξαιρετική δουλειά. Ποιοι άλλοι εξετάζονται τα τελευταία 24ωρα

Ολυμπιακός: Το θέμα τού νέου προπονητή είναι ανοιχτό εδώ και κάμποσο καιρό, καθώς η αποχώρηση του Μίτσελ άφησε τη θέση κενή. Τόσο κενή που ούτε η εμπειρία του Ζοσέ Ανιγκό δεν μπορεί να την γεμίσει, με τους Πειραιώτες να φέρνουν στην Ελλάδα τον Άλφρεντ Σρέντερ αλλά να μην προκύπτει οριστική συμφωνία.

Ο λόγος; Γιατί ο Ολλανδός δεν ήθελε να αναλάβει από τώρα, όπως του ζητήθηκε, αλλά μετά τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που σημαίνει ότι ναι μεν υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του, αλλά δεν είναι η μοναδική επιλογή του απασχολεί τους Ερυθρόλευκους.

Mε αποτέλεσμα να βρεθούν ξανά στο προσκήνιο τα ονόματα των Μαρτίνες, Γκατούζο, αλλά και εκείνο του Τζέσι Μαρς, που είχε απασχολήσει ξανά πριν από λίγο καιρό, ενώ στη λίστα προστέθηκαν τα τελευταία 24ωρα τόσο το όνομα του 42χρονου τεχνικού της Πάκος Φερέιρα, Σέζαρ Πεϊσότο όσο και του Ερνάν Κρέσπο που έχει πανηγυρίσει ήδη τρεις τίτλους με την Αλ-Ντουχαΐλ από το Κατάρ.

Μόνο που στο sportdog έφτασε μια άλλη πληροφορία από την Αγγλία, που θέλει τον Ραλφ Χάσενχιουτλ να μπορεί υπό προϋποθέσεις να απασχολήσει, που είχε μακρά θητεία στη Σαουθάμπτον. Ο 55χρονος Αυστριακός ήταν τέσσερα χρόνια στον αγγλικό σύλλογο (έκατσε στον πάγκο στην Premier League σε 151 παιχνίδια με 47 νίκες, 36 ισοπαλίες 68 ήττες) και είχε αντικαταστήσει τον Μαρκ Χιούζ τον Δεκέμβριο του 2018 ερχόμενος από τη Λειψία. Του αρέσει το 4-4-2 και μέσο όρο μένει στις ομάδες του πάνω από 2.5 χρόνια.

Καλή άποψη στο Λιμάνι υπάρχει και για τον Σαμπρί Λαμουσί, που είχε συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά αυτό το διάστημα είναι στην Κάρντιθ και, λογικά, θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει αναζήτηση και στη βελγική αγορά, αν και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι υπάρχει κάποια συγκεκριμένη λύση από εκεί που απασχολεί. Παρόλα αυτά, παραδοσιακά, ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτές κεραίες σε γαλλία και Βέλγιο – Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο δανεισμός του Ζινκερνάγκελ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μαρινάκης πριν από λίγο καιρό είχε χτυπήσει την πόρτα του Στίβεν Τζέραρντ για να τον φέρει στον Ολυμπιακό, αλλά ο παλαίμαχος άγγλος σταρ απάντησε αρνητικά. Όχι γιατί δεν ήθελε να δουλέψει στους Πειραιώτες, αλλά να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments