Αθλητισμός

Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι για Αμερικανό – ΠΑΟ για Μιλουτίνοφ, Λεζόρ

Τα… σκάνε οι Αγγελόπουλοι για Αμερικανό – ΠΑΟ για Μιλουτίνοφ, Λεζόρ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Οι προτάσεις σε Παπαγιάννη και οι αλλαγές πάγκων στην Ευρώπη. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τις κινήσεις που θέλουν να κλείσουν άμεσα οι "αιώνιοι", τις... καραμπόλες με τους προπονητές στην Ευρωλίγκα, αλλά και τις εξελίξεις με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που θέλει να επιστρέψει

Οι μετακινήσεις στην Ευρωλίγκα έχουν ξεκινήσει νωρίς και φέτος και το πιο πρόσφατο, που ανέφεραν οι Ισπανοί είναι ότι ο Πάμπλο Λάσο θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια προπονητής της Μπάγερν.

Εδώ και μέρες είναι γνωστό επίσης ότι νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο Εργκίν Αταμάν, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα πάει στην Ρεάλ, ο Αντρέα Τρινκιέρι στην Βίρτους και ίσως ο Τσάβι Πασκουάλ πάει στην Εφές. Για την Εφές υποψήφιος είναι και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ ρόλο θα παίξει και το τι θα κάνει η Μπαρτσελόνα. Αν μείνει, δηλαδή, και του χρόνου ή όχι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μεταγραφές παικτών γίνονται επίσης με τον Παναθηναϊκό να έχει συμφωνήσει με Βιλντόζα, Δημήτρη Μωραΐτη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Εκεί, που υπάρχει πρόβλημα είναι στην εύρεση ψηλών. Δεν υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί σέντερ να κυκλοφορούν. Ενας σίγουρα, πάντως, θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος σήμερα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ΤΣΣΚΑ. Ο 29χρονος σέντερ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του στρατού, θα επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, το όνομά του έχει ακουστεί για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον το έχει δείξει η Βίρτους Μπολόνια.

Ελεύθερος σε ένα μήνα θα είναι και ο Ταρίκ Μπλακ, που έχει κάνει πολύ καλή χρονιά με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικάνος σέντερ έπαιζε σε χαμηλό επίπεδο πέρυσι και πιο συγκεκριμένα στην τουρκική Μπαχτσεσεχίρ, αλλά οι Πειραιώτες τον επανέφεραν στα παλιά του μεγαλεία. Ηδη έχουν κάνει κρούση να τον ανανεώσουν και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν παρότι η τιμή του έχει ανεβεί πολύ.

Ελεύθερος θα είναι σε ένα μήνα και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος περιμένει πρόταση για τρία χρόνια από τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα εξετάζει και τις προοπτικές, που έχει από το εξωτερικό.

Ο πιο περιζήτητος ψηλός, πάντως, είναι ο Ματίας Λεζόρ, ο οποίος δήλωσε πριν από μέρες ότι θέλει να συνεχίσει για χρόνια στην Παρτίζαν, αλλά όταν τα χρήματα μπαίνουν στη μέση, πολλά μπορούν να γίνουν. Για τον Λεζόρ ενδιαφέρεται πολύ ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι εύκολο να τον κάνει δικό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments