Αθλητισμός

Πέλκας: «Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, δεν έχουμε συζητήσει ακόμα»

Πέλκας: «Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, δεν έχουμε συζητήσει ακόμα»

Πηγή Φωτογραφίας: MOTION TEAM/EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για λογαριασμό ενός ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης και δεν έκρυψε την επιθυμία του για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως τον αποκαλούν στην Τουρκία και πως τον αποκαλούν στην Αγγλία. Και απάντησε πιο συγκεκριμένα: “Στην Τουρκία με φώναζαν Πέλκας, είχε μία άλλη ονομασία σαν μεγάλος βασιλιάς, στην Φενέρ. Στην Χαλ με φώναζαν με το μικρό μου όνομα, σαν Ντίμις από το Δημήτρης”.

Στη συνέχεια ο Πέλκας σχολίασε την περιγραφή στο Metropolis 95,5 του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ. Και είπε: “Ήταν πολύ ωραία η περιγραφή του Κουλιανού στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ, αλλά σαν την μετάδοση που έκανε στον τελικό, νομίζω ότι δεν υπάρχει. Είναι σαφέστατα η καλύτερη. Δεν μπορώ να βάλω λιγότερο από 10 σε καμία από τις δύο μεταδόσεις.

Είμαι πολύ καλά, τώρα τελειώνουμε τις υποχρεώσεις με την Χαμ. Γυρίζω στην Ελλάδα γιατί μετά θα μαζευτούμε με την εθνική ομάδα”.

– Στον ΠΑΟΚ θα γυρίσεις;

“Για να σου πω την αλήθεια, πάντα μέχρι τώρα επέλεγα να είμαι εκεί που με θέλουν πιο πολύ. Δεν έγινε επίσημη πρόταση, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τώρα βλέπουμε”.

– Εσύ θα ήθελες να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ;

“Εγώ πάντα έχω στο μυαλό μου να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έχουμε καταφέρει τόσα πράγματα στο παρελθόν. Και στο μυαλό μου πάντα έχω αυτό το σενάριο. Είμαι σε πολύ καλή ηλικία, νιώθω πολύ καλά. Καλά τα λες. Δόξα τω Θεό είμαστε μια χαρά και με την επιχείρηση με το ξενοδοχείο στη Χαλκιδική. Και ο Μπαμπάς και η μαμά είναι εκεί και τρέχουν την επιχείρηση”.

– Ο Τσονάκας που είναι κουμπάρος σου, σε παρακινεί για να επιστρέψεις;

“Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο και μιλάμε συχνά. Είναι σαν να μην έχω φύγει ποτέ από εκεί. Και αυτός λέει διάφορα πράγματα. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες αυτή την στιγμή.

Με τον Ραζβάν, πριν από πέντε μήνες που είχα ένα τραυματισμό ειχαμε βρεθεί. Και έκανα θεραπεία με τον Σάκη Καπούλα που είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής και είναι ο μόνος που ξέρω πως την ημέρα που έφυγα από τον ΠΑΟΚ για να πάω στην Φενερ του το είπα την τελευταία στιγμή. Ήταν από τους μόνους που έκλαιγε κανονικά. Και για την ερώτηση σας, όταν είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη, είχαμε επαφές με τον Λουτσέσκου. Δεν έχουμε ακόμη πει κάτι το ουσιαστικό. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση. Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του”.

– Πιστεύεις ότι στον ΠΑΟΚ βγήκε ο νέος Πέλκας;

“Δεν θέλω να μπω σε σύγκριση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι για τα νέα παιδιά που έχουν πάρει την ευκαιρία και δείχνουν πόσο ταλαντούχα είναι. Ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης, ο Λύρατζης, ο Τσαούδης, ο Μιχαηλίδης. Λόγω και της θέσης που παίζει, μου κάνει κλικ ο Κωνσταντέλιας. Είχα εικόνα για τον Κωνσταντέλια και στο παρελθόν και το έλεγα όταν είχα πάει στην εθνική: Τους έλεγα εκεί και στον Σιώπη πιο συγκεκριμένα: περίμενε να δεις τι είδους παίκτης είναι. Όλοι έχουν πάρει μία γεύση. Τον είχα ξεχωρίσει από τότε. Μιλάμε με τον Κωνσταντέλια, και στην εθνική που είχαμε βρεθεί. Ότι έκανα λάθος στην ηλικία του, του το λέω και το αναφέρω. Πάντως σε κάθε περίπτωση πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά”.

– Έχεις σκεφθεί την πιθανότητα να διεκδικήσεις τις ψήφους των πολιτών; Στις εκλογές;

“Δεν έχω τέτοια πρόθεση, ούτε μου έγινε κρούση από κάποιο κόμμα. Έχω όμως τον πεθερό μου που κατεβαίνει ως βουλευτής με τον Συριζα στην Α Θεσσαλονίκης και θα τον στηρίξουμε και θα τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Θέλω να πω κάτι πολύ σημαντικό για τον πεθερό μου, πως είναι πολύ υπεύθυνος σαν άνθρωπος. Και είναι πειθαρχημένος. Θα τον στηρίξω όσο μπορώ από την πλευρά μου. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να ασχοληθώ με την πολιτική. Όταν σταματήσω με το ποδόσφαιρο μετά θα ασχοληθώ με την προπονητική. Από τους προπονητές, επειδή συνεργάστηκα με πολλούς, κρατούσα σημειώσεις από κάθε έναν ξεχωριστά για να προετοιμάσω το έδαφος. Από όλους κερδίζεις πράγματα. Και προσπαθείς να πάρεις το ρεζουμέ. Έτσι ακριβώς συμβαίνει”.

– Το Κύπελλο θα το κερδίσει ο ΠΑΟΚ;

“Είναι ένας τελικός. Το καλό είναι ότι κέρδισε στο ντέρμπι με τον Άρη, όμως ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το σλόγκαν που είχαμε εμείς όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ, ήταν πως τον τελικό τον κερδίζεις. Τώρα που θα γυρίσω θα επισκεφθώ την ομάδα για να μιλήσω με τα παιδιά. Όμως δεν ξέρουμε που θα γίνει ο τελικός, σε ποια έδρα εννοώ. Πάντως ακόμη και στο γήπεδο της Χάλ αν θέλουν οι ομάδες μπορούν να κάνουν τον τελικό. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση το γήπεδο.

Επίσης θέλω να δω πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα για να προετοιμαστούμε ανάλογα. Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι ώριμος. Είμαι τρία χρόνια μακριά από την Ελλάδα. Γέμισα εμπειρίες, γενικά στην ζωή μαθαίνεις περισσότερα. Όσο για το survivor δεν θα μπορούσα ούτε για μισή ημέρα να μείνω εκεί χωρίς φαγητό. Και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο ριάλιτι. Πριν από δύο χρόνια είχα βρεθεί εκεί και διαπίστωσα πως ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνεις, ειδικά για όσους συμμετέχουν εκεί είναι μία σκληρή δοκιμασία”.

Πηγή: Metropolis 95,5

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments