Αθλητισμός

Φενέρ-Ολυμπιακός: Πρώτη απόπειρα για break στην Κωνσταντινούπολη

Φενέρ-Ολυμπιακός: Πρώτη απόπειρα για break στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία στο Game 3 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague (20:45, Νovasports Prime), με στόχο να πάρει πίσω το πλεονέκτημα της έδρας και να προηγηθεί με 2-1 νίκες

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει κάποιο πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

«Πολλές φορές είναι θέμα συγκυριών, ημέρας, προσέγγισης, συμπτώσεων, κατάστασης του αντιπάλου. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για το ματς. Μικρά πράγματα γίνονται πάντα, αλλά με αυτή την τακτική που μας έπαιξε η Φενέρ, αυτή είχε και στα προηγούμενα όταν έχασε. Παίζει ρόλο να διαχειριστούν οι παίκτες το άγχος και τη κρισιμότητα, όλες οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο. Στο τελευταίο ματς δεν παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος κρίθηκε το ματς, σε μία κατοχή. Περιμένω δύσκολο ματς, αλλά πιο δύσκολο θα είναι για την Φενέρ», τόνισε ενόψει του ματς το τεχνικός του Ολυμπιακού.

Με τον Κώστα Παπανικολάου να προσθέτει: «Είχα πει πριν από την σειρά με την Φενέρ ότι δεν θα είναι κάτι εύκολο και δεν πρέπει να είναι εύκολο. Αλλά είχα πει κιόλας ότι δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια από τακτικής άποψης που μπορείς να αλλάξεις από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οι δυο ομάδες έχουν ήδη παίξει 4 φορές μεταξύ τους και θα παίξουν σίγουρα τουλάχιστον άλλες δυο».

Από την άλλη πλευρά η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή της τους Νεμάνια Μπιέλιτσα και Ντέβιν Μπούκερ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σκότι Ουίλμπεκιν.

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Κωνσταντινούπολη για το τρίτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή η σειρά είναι μεγάλη, παίζοντας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και τον πρωτοπόρο της κανονικής περιόδου της Euroleague. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και πρέπει να ανταγωνιστούμε. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο και αγωνίζονται για κάθε κατοχή. Εξακολουθούν να είναι τα φαβορί, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε, τόνισε ενόψει του ματς ο Δημήτρης Ιτούδης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ, Ιλία Μπελόσεβιτς και Εμίλιο Πέρες.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Ζαλγκίρις θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα στο Κάουνας (20:00, Novasports 4), με στόχο να πάρει την πρώτη της νίκη, αλλιώς η Μπαρτσελόνα θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στο Final Four, καθώς προηγείται με 2-0 νίκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments