Lifestyle

Τουτουντζής: «Ήταν το παιδί μου στο νοσοκομείο & ο μπαμπάς δεν μπορούσε να μπει επειδή δεν αναγνωρίζεται»

Τουτουντζής: «Ήταν το παιδί μου στο νοσοκομείο & ο μπαμπάς δεν μπορούσε να μπει επειδή δεν αναγνωρίζεται»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ο Παντελής Τουτουντζής ξεσπά για τη μη αναγνώριση των ομόφιλων ζευγαριών στην Ελλάδα.

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στην Super Κατερίνα και ξέσπασε για τη μη αναγνώριση των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα σε σχέση και με όσα ακούστηκαν στο My Style Rocks.

View this post on Instagram

A post shared by Pantelis Toutountzis (@pantelis_toutountzis)

«Δυστυχώς δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα κι όχι μόνο ο γάμος σαν χαρά, αλλά κι αυτό που φέρνει σαν οικογένεια και σύνολο πραγμάτων. Είναι πολύ θλιβερό που δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Πολλοί άνθρωποι κι εγώ παλεύουμε πολύ για αυτό κι υπάρχουν πολύ θλιβερά σημεία, όπως όταν είναι το παιδί σου στο νοσοκομείο και δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονιός και δεν μπορεί να δει το παιδί του, ενώ είναι σε οξυγόνο» ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Δυστυχώς έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Μου έχει συμβεί να είναι το παιδί μου στο οξυγόνο και να μην μπορεί να μπει ο μπαμπάς γιατί δεν αναγνωρίζεται. Ήταν έξω στην βροχή και περίμενε. Είναι τραγικό. Το διαχειρίστηκα με θυμό. Είμαι με τον σύντροφό μου 17 χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά, αν σου αρκεί σαν απάντηση. Θα παντρευτώ, όταν η χώρα που αγαπώ, μου δώσει το δικαίωμα να είμαι με το κεφάλι ψηλά» πρόσθεσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments