Πολιτική

Άδωνις: Άλλο αντιπαράθεση άλλο συκοφαντία

Άδωνις: Άλλο αντιπαράθεση άλλο συκοφαντία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Την ανάγκη να διακρίνουμε την πολιτική αντιπαράθεση από την συκοφαντία υπογραμμίζει ο Άδωνις με αποψινή παρέμβασή του και κατόπιν της δήλωσης της κ. Πόπης Τσαπανίδου, εκπροσώπου Τύπου του Σύριζα.

Την ανάγκη να διακρίνουμε την πολιτική αντιπαράθεση από την συκοφαντία υπογραμμίζει ο Άδωνις με αποψινή παρέμβασή του και κατόπιν της δήλωσης της κ. Πόπης Τσαπανίδου, εκπροσώπου Τύπου του Σύριζα.

Με αφορμή το εξώδικο στον κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Άδωνις υπενθυμίζει: «Σήμερα αναγκάστηκα να στείλω εξώδικη δήλωση στον κ. Αλέξη Τσίπρα και ελπίζω να ανασκευάσει και να μην χρειαστεί να προχωρήσω σε κατάθεση αγωγής».

Η κ. Τσαπανίδου τόνισε, σε απογευματινή ανακοίνωσή της, ότι «αντί να ζητήσουν συγνώμη στρέφονται με απειλές για αγωγές ακόμη και κατά του Αλέξη Τσίπρα, θέλοντας να τρομοκρατήσουν και την Αξιωματική Αντιπολίτευση που τους ασκεί κριτική», προσθέτοντας πως «όσο χρήματα των φορολογούμενων πολιτών καταλήγουν με απευθείας αναθέσεις σε τσέπες λίγων και εκλεκτών, εμείς θα τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες».

Ο Άδωνις υπογραμμίζει πως ουδέποτε προχώρησε σε απευθείας ανάθεση στον κ. Λιάγκα, διευθυντικό στέλεχος ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας, ενώ, «δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας σε σειρά συνεντεύξεων του δήλωσε, ότι εγώ έδωσα απευθείας αναθέσεις στην εταιρία του κ. Λιάγκα. Αυτό εξακολούθησε να το λέει παρότι δήλωσα αμέσως, ότι αυτό είναι ψέμα και τον κ. Λιάγκα τον είδα για πρώτη φορά στην ζωή μου εκείνη την ημέρα (κάθε μέρα πηγαίνω για τις εκλογές σε 5-7 διαφορετικά μέρη προσκεκλημένος από ανθρώπους που γνωρίζω από καθόλου έως ελάχιστα) και ότι φυσικά δεν είχα ποτέ καμμία σχέση με κανένα συμβόλαιο του, είτε αμέσως είτε εμμέσως, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο».

Εντούτοις, ο Α. Τσίπρας δεν ανασκεύασε τις συκοφαντικές δηλώσεις του, δείχνοντας πως, για κάποιους, η αντιπαράθεση στην πολιτική πρέπει να υποβαθμίζεται σε συκοφαντία. Ο Άδωνις τονίζει επ’ αυτού πως είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί την Τιμή και την Υπόληψή του από την συκοφαντία με τα όπλα που του δίνει ο νόμος. «Εάν παρέλθει η νόμιμη προθεσμία και ο κ. Τσίπρας δεν ανασκευάσει θα διεκδικήσω την αποζημίωση μου από τα Δικαστήρια», καταλήγει ο Α. Γεωργιάδης.

Πιο αναλυτικά, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Άδωνις σημειώνει:

«Λυπούμαι πραγματικά που σήμερα αναγκάστηκα να στείλω εξώδικη δήλωση στον κ. Αλέξη Τσίπρα και ελπίζω να ανασκευάσει και να μην χρειαστεί να προχωρήσω σε Κατάθεση Αγωγής.

Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας σε σειρά συνεντεύξεων του δήλωσε, ότι εγώ έδωσα απευθείας αναθέσεις στην εταιρία του κ. Λιάγκα. Αυτό εξακολούθησε να το λέει παρότι δήλωσα αμέσως, ότι αυτό είναι ψέμα και τον κ. Λιάγκα τον είδα για πρώτη φορά στην ζωή μου εκείνη την ημέρα (κάθε μέρα πηγαίνω για τις εκλογές σε 5-7 διαφορετικά μέρη προσκεκλημένος από ανθρώπους που γνωρίζω από καθόλου έως ελάχιστα) και ότι φυσικά δεν είχα ποτέ καμμία σχέση με κανένα συμβόλαιο του, είτε αμέσως είτε εμμέσως, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Παρά λοιπόν την ρητή δημόσια δήλωση μου, ο κ. Τσίπρας συνέχισε το ίδιο ψέμα και τις επόμενες μέρες. Είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ την Τιμή και την Υπόληψή μου από την συκοφαντία με τα όπλα που μου δίνει ο νόμος. Εάν παρέλθει η νόμιμη προθεσμία και ο κ. Τσίπρας δεν ανασκευάσει θα διεκδικήσω την αποζημίωση μου από τα Δικαστήρια. Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την πολιτική αντιπαράθεση από την συκοφαντία. Η δήλωση της σήμερα ασφαλώς δεν είναι ανασκευή και δεν διορθώνει την ηθική βλάβη που έχω υποστεί από την εν λόγω συκοφαντία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments