Αθλητισμός

Άρης: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Άρης: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: MOTION TEAM/EUROKINISSI

Οι κιτρινόμαυρη ξεκίνησαν τη διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ''Κλ. Βικελίδης''.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (07/05, 20:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ σε όλες τις Θύρες, ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ σε όλες τις Θύρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι προμηθεύτηκαν το «πακέτο» εισιτηρίων για τα παιχνίδια με Βόλο Ν.Π.Σ. και Α.Ε.Κ. θα πρέπει να κρατήσουν το απόκομμα, προκειμένου να το προσκομίσουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/.

Επίσης θα διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique (Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου & Αλκμήνης (Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη των αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments