Lifestyle

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor
Οι αντιδράσεις για τις ψηφοφορίες, τα… πυρά της Στέλλας σε Μαρτίκα-Σταυρούλα, οι κλεφτοκοτάδες και η μαραθώνια μάχη για την 3η ασυλία

Απρόσμενη τροπή πήρε το συμβούλιο του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (3/5) με τον Στέλιο Χανταμπάκη να μην περιμένει την «ετυμηγορία» του τηλεοπτικού κοινού και να αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφήνωτας στον τάκο τους Γιώργο Κόρομι και Τάκη Καραγκούνια που προέκυψαν μετά την ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε στο αγώνισμα για την 3η ασυλία και τους Νικόλα Αγόρου και Σπύρο Μαρτίκα. Έτσι ο Χανταμπάκης έγινε ο δεύτερος παίκτης του Survivor φέτος που αποχωρεί οικειοθελώς μετά τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το επεισόδιο της Τετάρτης ξεκίνησε με τον Σπύρο Μαρτίκα να αναφέρεται στην ψηφοφορία της Τρίτης (2/1), οπού οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν στον τάκο για 10η φορά, ενώ δεν παρέλειψε να τα βάλει πάλι με τον Νίκο Μπάρτζη.

«10η φορά υποψήφιος. Πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να το δικαιολογήσει; Ποια είναι τα κριτήρια που μπορεί να ψηφίσει κάποιος; Τα κριτήρια είναι η αγωνιστικότητα, η συμπεριφορά και κάτι άλλο, ο φόβος. φόβος παίζει από την πρώτη μέρα και εκδηλώνεται με πολλούς τρόπος. Ένας τρόπος που εκδηλώθηκε και χτες με την ψήφισή μου. Νίκο Μπάρτζη, όσο είμαι στο παιχνίδι και δεν μπορείς να κινηθείς έντιμα σε αυτό που παίζουμε τώρα θα βρίσκομαι απέναντί σου. Όσες φορές και να με ψηφίσεις και σε συνδυασμό με κάποιους άλλους καταφέρεις να με αποβάλεις από το παιχνίδι για να μην είσαι πια ανενεργός, για να μην πηγαίνεις πια σβηστός για να μας δείξεις τι είναι αυτό που θέλεις, θα υπάρχω και έξω και θα συνεχίσω να στηρίζω τους άξιους», ανέφερε ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

«Το χθεσινό συμβούλιο θύμισε την κόκκινη ομάδα, καθώς βγήκαν δύο υποψήφιοι από τους Μπλε. Όπως φαίνεται, ό,τι λούζεσαι, μετά από λίγο καιρό τα παθαίνεις. Δηλαδή, οι Μπλε βγάλανε δύο υποψήφιους αντί για έναν από την 1η κιόλας ψηφοφορία», ανέφερε αρχικά και χαρακτήρισε άδικη την υποψηφιότητα του Μαρτίκα.

«Στα δικά μου μάτια, ο Σπύρος δεν θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί. Το πίστευε κι ο ίδιος και δεν το ήθελε κιόλας. Σαν ένα κομμάτι επιβράβευσης θα έπρεπε να τον αφήσουν έστω σε μία ψηφοφορία, χωρίς να είναι υποψήφιος. Παρ’ όλα αυτά, είδαμε ότι δεν έγινε. Δεν ξέρω αν είναι συνεννοημένοι, δεν ξέρω αν είναι χωρισμένοι σε τριάδες για να ψηφίσουν δύο, δεν ξέρω τι έχουν συνεννοηθεί. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι άξιζε σε μία ψηφοφορία να μην είναι υποψήφιος, έχει φέρει πολλές νίκες, έχει μια σταθερή πορεία, μετά την ένωση, φέρνει σταθερά δύο και τρεις νίκες, ενώ άλλοι παίκτες δεν φέρνουν καμία. Οπότε, νομίζω είναι η εύκολη λύση και θα συνεχίσει να είναι μέχρι και να φύγει».

Σε αντίθεση με τον Σάκη για την Στέλλα Ανδρεάδου τα είχε με τον Σπύρο Μαρτίκα αποκαλύπτοντας πως ο φαρμακοποιός και η Σταυρούλα Χρυσαειδή την υποτιμούν και τη χλευάζουν συνεχώς, με την ίδια να μην ανταποκρίνεται στα σχόλιά, προκειμένου να μη χαλάσει το κλίμα της ομάδας της.

«Φαίνεται ότι ο αρχιμάγειρας Σπύρος, αυτός που δείχνει τους άλλους ότι μαγειρεύουν, κι εγώ το ‘χω ξαναπεί, όταν ήταν κι η Ελευθερία, που νόμιζε ότι εγώ με τη Ρία μαγειρεύαμε, φαίνεται πως ο Σπύρος μαγειρεύει τις ψήφους για να μη βγει στον τάκο. Όταν γυρίσαμε από το συμβούλιο, είπε “όποιος ψήφισε Σπύρο, θα τους καταδικάσει ο κόσμος”. Λέει “ψάχνω το τρίτο άτομο, με ψήφισε ο Αγόρου, με ψήφισε ο Μπάρτζης, όποιος είναι το τρίτο άτομο, θα τον καταδικάσει ο κόσμος”. Λέω “Σπύρο, εγώ σε ψήφισα κι επειδή το ξέρεις ότι σε ψήφισα, αν θες να πεις κάτι, πες το face to face, αν φοράς παντελόνια, πες το”. Κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα, γιατί όντως έχεις, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, γιατί δεν σου έχω κάνει τίποτα, έλα και πες το μου. Δεν σου αρέσει η φάτσα μου; Δεν σου αρέσει όπως κινούμαι στον χώρο; Έλα και πες το μου».

Θέματα φαίνεται να έχει όμως και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με συμπαίκτη του. Ο 33χρονος γυμναστής δεν τρέφει πλέον, μεγάλη εκτίμηση για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ειδικότερα μετά από όσα συνέβησαν με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο παίκτης των Κόκκινων τόνισε πως όλοι οι παίκτες έχουν πρόβλημα με τον Στέλιο, όμως κανείς δεν μιλάει.

«Ενοχλεί πολλούς, αλλά κανείς δεν μιλάει. Έρχονται οι συμπαίκτες μου και μου λένε “δες τον Στέλιο, μιλάει με τον Μπάρτζη, που δεν τον συμπαθεί”, “δες τον Στέλιο, μιλάει με τον Μαρτίκα, που δεν τον συμπαθεί”. Ωραία ρε φίλε, βγείτε και πείτε το. Γιατί το λέτε σε μένα; Εγώ πρέπει δηλαδή, να ανοίξω πάλι συζήτηση στο συμβούλιο; Βγείτε και πείτε τα εσείς», είπε χαρακτηριστικά ο Βασάλος.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως οι συμπαίκτες του ψήφισαν αντίθετα με τα κριτήρια που ισχυρίζονται ότι λαμβάνουν υπόψιν τους. Όπως είπε, αν όντως ψήφιζαν αγωνιστικά, τότε δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στον τάκο ο Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Λέει ο Μαρτίκας ότι μαγειρεύτηκε και ήταν συνεννοημένες οι ψήφοι για τον Στέλιο. Ωραία, ήταν συνεννοημένοι αυτοί οι τρεις. Οι υπόλοιποι τέσσερις που είναι και αντικειμενικοί και κρίνουν αγωνιστικά, γιατί δεν ψήφισαν τον Τάκη; Που ήταν και η πλειοψηφία; Τέσσερα άτομα. Εμείς ήμασταν τρεις, οι μάγειρες. Εγώ, ο Τάκης και η Μελίνα. Οι υπόλοιποι τέσσερις γιατί δεν έβγαλαν τον Τάκη; Και πήρα εγώ δύο ψήφους και ο Κόρο άλλη μία;», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Για πείτε μου παιδιά, για απαντήστε μου κόκκινη ομάδα. Γιατί ψηφίσατε τον Στέλιο που είναι καλός παίκτης όπως λέτε, αγωνιστικά και έχει και αντίληψη και ψηφίσατε εμένα; Γιατί δεν ψηφίσατε τον Τάκη; Μήπως υπάρχουν άλλα από πίσω; Για πείτε μου λίγο».Στο στίβο μάχης οι Κόκκινοι μπορεί να μπήκαν φουριόζοι και να προηγήθηκαν με 5-1, όμως οι Μπλε βρήκαν το στόχο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 5-5.

Μάλιστα όχι μόνο δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να ξεφύγουν, αλλά έφτασαν και πρώτοι σε ματς πόιντ με τον Τάκη να στείλει τον αγώνα σε flag race.Η μάχη Μαριαλέας-Σάκη και Στέλλας-Μάριου κατέληξε σε νίκη των Μπλε που έκαναν με 8-7 το 1-0.Στο 2ο σετ οι δύο ομάδες έμειναν κόντρα στο σκορ από την αρχή του, με τους Κόκκινους αυτή τη φορά να φτάνουν πρώτοι σε ματς πόιντ και τον Μπάρτζη να στέλνει Μπλε και Κόκκινους σε flag race.Όπως και στο 1ο σετ, έτσι και στο 2ο στο στίβο μάχης μπήκαν Μαριαλένα με Σάκη και Μάριος με Στέλλα με τον Μάριο με τους Μπλε πάλι χάρη στον φοβερή ευστοχία του Μάριου να κάνουν με 8-7 το 2-0 και να στέλνουν τους Κόκκινους στην κάλπη.

Στο Συμβούλιο ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος σύγκριναν ποιος είναι μεγαλύτερος κλεφτοκοτάς αναφερόμενοι σε κάποιες ενέργειες τους στο στίβο μάχης. Πριν οι Κόκκινοι οδηγηθούν στην κάλπη ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε το λόγο και ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο «παγώνοντας» συμπαίκτες και αντιπάλους.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να προσπαθήσω ξανά. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και εγώ από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι» σημείωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση. Κάτι που ενισχύθηκε όταν ο παρουσιαστής επέμεινε στην απόφαση του και επιβεβαίωσε στον Γιώργο Λιανό πως αυτή είναι και η τελική του απόφαση.

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση μετά την ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας της εβδομάδας, απόφαση που ο ίδιος αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα, ενώ αδιαμαρτύρητα αποδέχθηκαν την υποψηφιότητα τους και οι Γιώργος Κόρομι και Τάκης Καραγκούνιας, από τη στιγμή που τα… κουκιά πλέον είναι μετρημένα. Έτσι οι δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας συμπλήρωσαν το καρέ του τάκου οπού ήδη βρισκόντουσαν οι Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments