Πολιτική

Μητσοτάκης: Θέλω να μιλάω για το μέλλον, όχι για την Ελλάδα του 1981

Μητσοτάκης: Θέλω να μιλάω για το μέλλον, όχι για την Ελλάδα του 1981

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

«Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το μέλλον και όχι για το παρελθόν», τόνισε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

«Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το μέλλον και όχι για το παρελθόν», τόνισε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που έσπευσε να προσθέσει ότι στην ημερήσια διάταξη την δική του και της Νέας Δημοκρατίας είναι τα άμεσα προβλήματα του τόπου και η αντιμετώπισή τους: «Κι ας αφήσουμε κάποιους να ασχολούνται σε ποιον ανήκει -λέει- η παρακαταθήκη του Ανδρέα, να γυρνούν στο 1981. Εγώ θέλω να μιλάω για την Ελλάδα του 2023».

Απευθύνοντας χαιρετισμό στους πολίτες των Λεχαινών στον Νομό Ηλείας, ο πρωθυπουργός επανέλαβε την πεποίθησή του ότι ο πραγματικός αντίπαλος της κυβέρνησης και κάθε κόμματος εξουσίας, που παίρνει στα σοβαρά το ρόλο και την αποστολή του, είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων και των προβλημάτων της εποχής, όχι η παρελθοντολογία και ο αναχρονισμός.

«Εγώ θέλω να μιλάω για το πώς θα μειώσουμε φόρους, για το πώς θα μειώσουμε τις εισφορές και για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα βελτιώσουμε την υγεία, την παιδεία. Αυτά σας ενδιαφέρουν. Αφήστε τους άλλους, λοιπόν, να τσακώνονται για το παρελθόν», υπογράμμισε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας, έτσι, την αντίθεσή του να εμπλακεί σε πολιτικούς αναχρονισμούς, οι οποίοι οδηγούν στην συλλογική καθήλωση.

«Εμείς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το μέλλον, για το σχέδιό μας, για μία Ελλάδα ισχυρή, μία Ελλάδα παραγωγική, μία Ελλάδα η οποία θα προσελκύει ξένες επενδύσεις. Μια Ελλάδα η οποία θα στηρίξει όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όχι μόνο τον πρωτογενή τομέα  αλλά και τον τριτογενή», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Πιο πριν, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Άκης Σκέρτσος τόνισε ότι η ΝΔ αποκλείει πλέον την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη. «|Αποκλείουμε κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ με τις σκληρές γραμμές που έχει χαράξει», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κ. Άκης Σκέρτσος πρόσθεσε ειδικά για τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι «δεν δείχνει κανένα σεβασμό στην ψήφο των πολιτών και “κλείνει” κάθε πόρτα παραγωγική συζήτησης όταν λέει πως δεν βλέπει για πρωθυπουργό σε κυβέρνηση συνεργασίας ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ούτε τον Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε, η ΝΔ εδώ και μία τετραετία έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια όσα προέκυψαν αλλά και με εντιμότητα όσα δεν πήγαν καλά».

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι στην χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μιλήσει, αναφερόμενος στην στάση του κ. Ανδρουλάκη απέναντί του, για εμμονικές συμπεριφορές.

«Ο κ. Ανδρουλάκης, δείχνει να έχει μια προσωπική εμμονή μαζί μου» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση για την επομένη των εκλογών και τα ενδεχόμενα συνεργασιών. «Επιτίθεται συνέχεια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και θεωρεί ότι το πρόβλημα είμαι εγώ και όχι η ΝΔ», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Αυτό φαίνεται να είναι ολίγον προσωπικό και τολμώ να πω και ολίγον εμμονικό μαζί μου. Δεν με έχει συναντήσει ποτέ. Εγώ ήθελα πάντα να τον συναντήσω, να γνωριστούμε, εν πάσει περιπτώσει. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα», συμπέρανε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments