Lifestyle

Η Δήμητρα Λιάνη έδωσε απάντηση για την «κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου»

Η Δήμητρα Λιάνη έδωσε απάντηση για την «κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Αφορμή στάθηκε το πινγκ πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη για των αείμνηστο πολιτικό ηγέτη.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες μέρες και η Δήμητρα Λιάνη θέλησε να δώσει σαφή απάντηση μέσα από τα social media για την «κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου». Αφορμή στάθηκε το πινγκ πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη για των αείμνηστο πολιτικό ηγέτη.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Faecbook, η τελευταία σύζυγος του εκλιπόντα ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας πήρε σαφή θέση στη διαμάχη.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Λιάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ανεπανάληπτος εθνικός ηγέτης. Η πολιτική του κληρονομιά ανήκει σε όσους πιστούς σέβονται επακριβώς την παρακαταθήκη του και αυτοί δεν είναι οι επίγονοι του και κάπηλοί του στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ »

Μάλιστα, η Δήμητρα Λιάνη επέλεξε να συνοδεύσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση με μια κοινή φωτογραφία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη με τα σχόλια να παίρνουν… «φωτιά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments