Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτόν τον προπονητή θέλει ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Αυτόν τον προπονητή θέλει ο Μαρινάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο καταλληλότερος κόουτς και ποιοι ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν!

Ο καταλληλότερος κόουτς και ποιοι ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν! Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει για την… επόμενη μέρα που ήδη ξεκίνησε στο Λιμάνι, για τα λάθη που έγιναν φέτος, τις αλλαγές που θα γίνουν, αλλά και τους λόγους που ξεχώρισαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Την επόμενη μέρα στο Λιμάνι, μετα την απώλεια του τίτλου σχολίασε μέσω του sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας, αλλά και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού που στέρησε από τους Πράσινους τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι το φινάλ.

Ακόμα, ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στις μεταγραφές που πρέπει να κάνει η ομάδα, στους ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρήσουν αλλά και στον προπονητή που θέλει να φέρει στο Λιμάνι ο Βαγγέλη Μαρινάκης.

“Τι μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός; Έπρεπε να παίξει για την ομάδα και τον κόσμο του και να παίξει για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα από δύο-τρια ματς στο γήπεδό του. Δεν κέρδισε, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλο. Επίσης είχαν και Covid και άρα δεν ήταν εύκολο να παίξουν με τον Ολυμπιακό”, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο παλαίμαχος άσος και πρόσθεσε για το πώς θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού: “Εδώ και καιρό έχει αρχίσει η επόμενη μέρα, για αυτό ψάχνει ο Μαρινάκης να βρει τον κατάλληλο προπονητή. Όποιος καταλάβει ο Μαρινάκης ότι είναι κατάλληλος και μπορεί να ταιριάξει στα αποδυτήρια, θα τον φέρει”.

Οπότε τι να περιμένουμε στο θέμα του προπονητή;

“Κάποιον που να έχει προσωπικότητα, να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο που αρέσει στους οπαδούς της ομαδας. Να μπορεί να κρατήσει τα αποδυτήρια”.

Σε ποιες θέσεις θα φέρει παίκτες;

“Κι ένα τυφλός βλέπει τι θέλει ο Ολυμπιακός, δεν χρειάζεται να πω πού πρέπει να πάρει παίκτες. Το λιγότερο που θα πάρει είναι από 6 μέχρι 8 ποδοσφαιριστές αφού αυτοί που υπάρχουν τώρα δεν μπορούν, δεν κάνουν”.

Ποιοι δεν κανουν;

“Δεν μπορώ να ονοματίσω. Αλλά είναι παίκτες που έχουν μεγαλώσει ή που δεν μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα. Ακόμα και οι ίδιοι θα σου πουν πως ο,τι είχαν να δώσουν, το έδωσαν”.

Πότε να περιμένουμε εξελίξεις;

“Όταν μια ομάδα θέλει να φτιάξει σύνολο άμεσα, με το που τελειώσει η σεζόν πρέπει να τους έχει στην προετοιμασία. Για αυτό τους παρακολουθούν όλη τη σεζόν, για να μπορούν να τους έχουν διαθέσιμους. Ήδη από τα φιλικά πρέπει να έχει φτιάξει την ομάδα, πώς θα είναι έτοιμοι στα θερινά επίσημα για την Ευρώπη;”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments