Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα εισιτήρια

Ολυμπιακός: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα εισιτήρια

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Οι τρόποι διαθεσιμότητας και οι γνώσεις σχετικά με τα εισιτήρια ενόψει του Final Four του Κάουνας {19-21/5} που θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός. Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα με τις πιθανές επιστροφές που θα κριθούν από το αποτέλεσμα των σειρών Ρεάλ-Παρτίζαν και Μονακό-Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα που προκρίθηκε στο Final Four, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Zalgirio Arena στο Κάουνας ένα γήπεδο ”στολίδι” χωρητικότητας 15.000 θέσεων.

Όπως ενημέρωσε και ο Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης, με δηλώσεις του σύμφωνα με τον προγραμματισμό της EuroLeague, κάθε μια από τις 4 φιναλίστ θα λάβει 560 εισιτήρια για να καλύψει μέρος των αναγκών της, αφού έχουν ήδη πωληθεί χιλιάδες εισιτήρια μέσα από την επίσημη πλατφόρμα της EuroLeague Basketball.

Υπολογίζεται ότι Έλληνες φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί ήδη γύρω στα 2.500 με 3.000 εισιτήρια με αυτό τον τρόπο.

Μόλις γίνουν γνωστές οι τέσσερις φιναλίστ τότε θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και το τοπίο σχετικά με τα διαθέσιμα εισιτήρια. Ο λόγος είναι ότι αρκετές φορές στο παρελθόν υπήρξαν ομάδες ειδικότερα οι ισπανικές που επέστρεψαν μέρος των εισιτηρίων που έλαβαν από την EuroLeague.

Απόψε {10/5} το βράδυ θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα συνοδέψουν τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα στο Final Four, από τις σειρές Μονακό – Μακάμπι {21:00, Novasports 4}– από όπου θα προκύψει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον έναν ημιτελικό – και Ρεάλ – Παρτίζαν (22:00, Novasports Prime}.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των σειρών ενδέχεται να υπάρξουν περισσότερα διαθέσιμα εισιτήρια.

Ο λόγος είναι ότι η Ρεάλ και ίσως η Μονακό επιστρέψουν μέρος των 560 εισιτηρίων που δικαιούνται. Η Μακάμπι και η Παρτίζαν ωστόσο είναι ομάδες με φανατικούς φιλάθλους και η λογική λέει ότι θα εξαντλήσουν τα εισιτήριά τους, ενώ είναι πολύ πιθανό κυρίως οι Ισραηλινοί να έχουν προμηθευτεί  όπως κάνουν κάθε χρόνο αρκετά εισιτήρια για το Final Four μέσω της πλατφόρμας της EuroLeague.

Κάπου εδώ πρέπει ακόμα να αναφερθεί ότι η EuroLeague έχει την δική της πλατφόρμα όπου μπορεί κάποιος οπαδός να πουλήσει το εισιτήριο που είχε προμηθευτεί. Αυτό συμβαίνει ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον φίλαθλο ομάδας που δεν προκρίθηκε στο Final Four να μπορέσει να αποχωριστεί το εισιτήριό του και συγκεκριμένα να αποφευχθεί η αισχροκέρδεια που είχε συμβεί στο παρελθόν.

Όπως και να έχει, από αύριο {11/5} λογικά θα είναι κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, όταν και θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για την διάθεση εισιτηρίων από την EuroLeague στις ομάδες.

Όταν συμβεί αυτό, τότε η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απαραίτητη ενημέρωση προς τους οπαδούς της, δίνοντας προφανώς προτεραιότητα στους κατόχους των 5.800 εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments