Ζώδια

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από 07/05/2023 – 05/06/2023 σε σχέσεις και οικονομικά;

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από 07/05/2023 – 05/06/2023 σε σχέσεις και οικονομικά;

Πηγή Φωτογραφίας: VistaCreate

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της αρμονίας, της αγάπης, του έρωτα, των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών, περνά στον Καρκίνο στις 07/05/2023. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει μέχρι τις 05/06/2023 και θα είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που δεν θα σχηματίσει απαιτητικές κύριες όψεις με τους άλλους πλανήτες.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από 07/05/2023 – 05/06/2023 σε σχέσεις και οικονομικά κάθε ζώδιο ή ωροσκόπο

ΚΡΙΟΣ Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τις προϋπάρχουσες σχέσεις σε ερωτικό επίπεδο, όχι όμως τόσο πολύ τις καινούριες για το δικό σας ζώδιο. Αντιθέτως μπορεί να θαμπωθείτε από κάποιο άτομο, αλλά στην πορεία είτε η σχέση να μην υλοποιηθεί είτε να διαλυθεί σαν πυροτέχνημα στον ουρανό. Αν ευνοεί κάτι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Είναι μια καλή στιγμή να συμφιλιωθείτε με συγγενείς που μπορεί να υπήρχαν προβλήματα, να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια σας, να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού και να φροντίσετε την ανανέωση και τη διακόσμηση του. Απλώς μην κάνετε πολλές και ακριβές αγορές και βγείτε εκτός προϋπολογισμού!

ΤΑΥΡΟΣ Η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο ταιριάζει στην ευγενική και χαλαρή φύση σας και βοηθά να φαίνεστε ακόμη πιο γοητευτικοί απέναντι στους άλλους. Βέβαια κάποιες φορές μπορεί να φαίνεστε και κάπως δογματικοί ή υπερόπτες, αλλά και πάλι η γοητεία σας τα υποσκιάζει όλα. Είναι μια ωραία θέση για φλερτ και μάλιστα μπορείτε να βρείτε πρόθυμα άτομα να αποταθείτε είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε χώρους σπουδών, είτε σε χώρους διασκέδασης ή ακόμη και σε μια εκδρομή. Καλή η θέση της επίσης για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, τα προϊόντα της εργασίας σας, να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον χώρο που κινείστε, αλλά και να κάνετε κι ένα ταξιδάκι ή ένα τριήμερο μακριά από τη ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η Αφροδίτη φεύγοντας από το ζώδιο σας θα σας ανακουφίσει κάπως από την πίεση που βιώσατε στις προσωπικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, είναι η Αφροδίτη της ασφάλειας για σας. Θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια για τις επιλογές σας, ενώ θα θελήσετε να δώσετε προτεραιότητα στον ίδιο σας τον εαυτό, αλλά και τα οικονομικά σας, τα οποία μπορεί να ανθίσουν κάτω από την επιρροή της, αν κάνετε τις ενδεδειγμένες κινήσεις και δεν πάρετε ρίσκο. Το μεγαλύτερο ρίσκο είναι να προχωρήσετε σε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που δε σας είναι απόλυτα απαραίτητα. Αν αποφύγετε τα παρορμητικά έξοδα (μην ξεχνάτε και τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 15/05) δεν έχετε να φοβάστε τίποτε. Ακόμη, προσοχή στις ερωτικές γενναιοδωρίες. Μπορείτε να δείξετε το συναίσθημα σας χωρίς να ξοδευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας κι αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο από το σύμπαν στη δεδομένη φάση της ζωής σας που ψάχνετε κάτι να σας εμπνεύσει, κάτι να σας βγάλει από τη σκληρή πραγματικότητα και κάτι να σας ενθουσιάσει στη ζωή. Για κάποιους θα είναι ένας έρωτας, η αναθέρμανση της σχέσης σας, μια γνωριμία, μια βελτιωμένη εμφάνιση, μια νέα οικονομική συμφωνία, ένα καινούριο χόμπι που σας δίνει χαρά, μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι, η αύξηση της δημοτικότητας σας. Πολλά τα σενάρια και ευτυχώς όλα θετικά, αφού η Αφροδίτη μαζί με τον Δία κρατούν τα σκήπτρα της καλοτυχίας στην παραδοσιακή αστρολογία.

ΛΕΩΝ Λίγο πριν περάσει στο δικό σας ζώδιο η Αφροδίτη στις 07/05, περνά τον χρόνο της στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, έναν πιο πνευματικό και ψυχολογικό οίκο που δε συνδέεται τόσο πολύ με υλικές απολαύσεις. Εκτός αν μιλάμε για παρασκηνιακές καταστάσεις. Αν υπάρχει ένας μυστικός έρωτας ή μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Τα παραπάνω ευνοούνται. Κατά τα άλλα δεν είναι η πιο ρομαντική περίοδος για το ζώδιο σας, αλλά μια περίοδος για να βελτιώσετε την υγεία σας σωματική, πνευματική και ψυχική, να κάνετε όσο καλό μπορείτε και στους άλλους και να αναζητήσετε περισσότερο πνευματικές απολαύσεις παρά υλικές. Για κάποιους μπορεί να είναι και μια περίοδος μετά από έναν χωρισμό ή μια δύσκολη κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο που θρηνούν αυτό που έφυγε. Ακόμη κι αυτό όμως είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εξέλιξη μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Καρκίνο και ευνοεί τόσο την ερωτική σας ζωή όσο και τις σχέσεις με φίλους, συνεργάτες και με άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους, πεποιθήσεις, όνειρα. Είναι μια γλυκιά Αφροδίτη και η επίδραση της θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική στις σχέσεις σας. Στον αντίποδα της δύσκολης επιρροής του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 15/05 η Αφροδίτη θα δημιουργεί πιο αρμονικές συνθήκες συνεργασίας και θα ευνοεί τη συλλογική δουλειά. Θα νιώθετε τη στήριξη των φίλων και συνεργατών σας. Ερωτικά προσφέρεται για να καλύψετε «κενά» στη σχέση σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία. Απλώς μη βιαστείτε.

ΖΥΓΟΣ Η Αφροδίτη περνά στο πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου δίνοντας έμφαση περισσότερο στις σταθερές σχέσεις ή τις σχέσεις γάμου, παρά τόσο πολύ στα νέα ευρήματα. Εκτός αν τα ευρήματα αυτά προέρχονται από τον χώρο της καριέρας. Σε γενικές γραμμές είναι μια εξαιρετική θέση για να λάμψετε στο επαγγελματικό πεδίο που ο καθένας από σας ασχολείται, να έχετε θετικές κριτικές από ανωτέρους και προϊσταμένους ή να πάρετε και μια πολυπόθητη προαγωγή. Γενικά βοηθά να «σας δουν» περισσότερο, γι’ αυτό αν επιθυμείτε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας, να αναδιαμορφώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας μέσω διαφήμισης ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μια ιδιαίτερα καλή επιρροή της Αφροδίτης για το δικό σας ζώδιο είναι αυτή που ξεκινά από τις 07/05 και εκτείνεται μέχρι τις 05/06. Ανοίγει την όρεξη σας για ερωτικές περιπέτειες αν είστε μόνοι-ες, σας κάνει πιο εξωστρεφείς στην αλληλεπίδραση με τους άλλους, πιο γοητευτικούς. Είναι πολύ βοηθητική η θέση της για να επικοινωνήσετε με ξένους, να προωθήσετε τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σας σχέδια, να ασχοληθείτε ενεργά με το διαδίκτυο ή να δείτε πώς μέσω της τεχνολογίας μπορείτε να κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας. Ακόμη, γλυκαίνει τη συμπεριφορά σας και είναι μια θετική περίοδος για να αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφο και τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο ίσως δεν μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ειδικά σε ερωτικές ή επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες που νιώθετε ότι σας αδικούν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο, μπορεί να γεννά ζήλιες, εμμονές, αλλά και πάθη. Ακόμη, είναι μια επιρροή που αφορά ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Ίσως σας θυμηθούν κάποιες παλιές οφειλές ή μπορεί να λάβετε χρήματα, τα οποία σας οφείλονταν καιρό τώρα. Εννοείται ότι δεν ευνοούνται τα ρίσκα σε κανένα επίπεδο είτε συναισθηματικό είτε οικονομικό. Επίσης πρέπει να προσέξετε πολύ στις αποφάσεις σας, καθώς επηρεάζεστε κι από τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 15/05, να μην μπλέκετε καθόλου το συναίσθημα σας με τις οικονομικές σας διεκδικήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Αφροδίτη παίρνει θέση στον τομέα των σχέσεων και του γάμου στο ωροσκόπιο σας και ζωντανεύει την προσωπική σας ζωή. Τώρα θα νιώσετε πιο επιθυμητοί και μπορείτε να έχετε περισσότερα φλερτ αν είστε μόνοι-ες. Αν είστε σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε με θέρμη τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας. Επειδή από τη φύση σας δεν είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στην καθημερινότητα σας, μπορεί ο σύντροφος σας να νιώθει παραμελημένος-η. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτή την υπέροχη επιρροή να ζωντανέψετε τη σχέση σας. Φανταστική η επιρροή της και για δημόσιες σχέσεις, για προβολή της δουλειάς ή της προσωπικότητας σας, για να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες που θα δουλέψουν για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αν και δεν είναι η πιο γκλάμουρους Αφροδίτη για τα θέματα του έρωτα η επιρροή της Αφροδίτης στον Καρκίνο για το δικό σας ζώδιο, εντούτοις θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική η επιρροή της στις συνθήκες της δουλειάς σας, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικότερα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Φυσικά έρωτες ανθίζουν πολλές φορές και στο εργασιακό περιβάλλον. Σε αυτή την περίπτωση όμως προσέξτε, διότι αυτή η ανάμειξη δουλειάς και έρωτα μερικές φορές αποβαίνει μοιραία και στις δύο περιπτώσεις. Κάτι άλλο που χρειάζεται προσοχή με την επιρροή της Αφροδίτης από τον Καρκίνο είναι η φυσική σας κατάσταση. Επειδή η περίοδος αυτή μπορεί να σας σπρώχνει πιο εύκολα σε γλυκούς πειρασμούς και σνακ εύκολα μπορεί να βάλετε βάρος. Αντίθετα αν προσέξετε λίγο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας, θα προσέξουν όλοι την ανανεωμένη εμφάνιση σας.

ΙΧΘΥΕΣ Μια από τις καλύτερες θέσεις της Αφροδίτης για εσάς αγαπητοί Ιχθύες και από τις πιο ερωτικές. Βέβαια, αυτή η χρονιά δεν αφήνει τίποτε χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα κι έτσι εξαιτίας της ταυτόχρονης ανάδρομης πορείας του Ερμή δυστυχώς δε θα πάρετε όλη την καλή ενέργεια που προσφέρει αυτή η ενθουσιώδης και συναισθηματική Αφροδίτη στο εκατό τοις εκατό μέχρι τις 15/05. Τα πράγματα διαφοροποιούνται μετά. Κι ενώ θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες οι αδέσμευτοι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο στα αισθήματα όσο και στα χρήματα. Μη ρισκάρετε ούτε το πορτοφόλι ούτε όμως και την καρδιά σας. Δώστε χρόνο να εξελιχθεί μια κατάσταση και μην πέφτετε με τα μούτρα σε ό,τι γυαλίζει. Όπως και να έχει όμως το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά πιο διασκεδαστικό και θα σας δώσει ευκαιρίες να χαρείτε και να ψυχαγωγηθείτε με τον σύντροφο, τους φίλους, τα παιδιά σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments