Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Με κομβικές επιστροφές ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Με κομβικές επιστροφές ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Με κομβικές επιστροφές ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (14/5, 20:00)

«Μάχη» τρίτης θέσης έχει οριστεί για την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τα ονόματα στο απουσιολόγιό του να μειώνονται, έχοντας περισσότερες επιλογές. Ειδικότερα, Αουγκούστο, Σάστρε και Ίνγκασον προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα και τίθενται στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού ενόψει των δύο «τελικών».

Αντιθέτως, ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Τάισον και Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ ο Νάρεϊ έκανε την επανεμφάνιση του στο γήπεδο, μοιράζοντας χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.