Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Θα ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League

Παναθηναϊκός: Θα ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οι πράσινοι θα δώσουν δύο αγώνες στο συγκεκριμένο γύρο στις 25 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου με πιθανούς αντιπάλους τους δεύτερους σε Ουκρανία και Βέλγιο.

Οι πράσινοι θα δώσουν δύο αγώνες στο συγκεκριμένο γύρο στις 25 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου με πιθανούς αντιπάλους τους δεύτερους σε Ουκρανία και Βέλγιο. Η συγκεκριμένη δυάδα αγώνων είναι πολύ σημαντική καθώς αν καταφέρει να προκριθεί τότε έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Σε περίπτωση πρόκρισης, λοιπόν, από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, οι «πράσινοι» θα προκριθούν στον τρίτο και εκεί θα δώσουν τη μάχη για να προκριθούν στα play-offs του Champions League.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, ωστόσο, δεν θα παίξουν play-offs Europa League, αλλά θα μπουν απευθείας στον όμιλο του Europa League, όπως φαίνεται και από το access list της UEFA.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να περάσει τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, τότε θα πάει στον τρίτο προκριματικό του Europa League κι αν αποκλειστεί κι εκεί, θα παίξει στα play-offs conference.

Σε οικονομικό επίπεδο, η μεγάλη διαφορά είναι η είσοδος στα play-offs του Champions League όπου αν καταφέρει να προκριθεί τότε θα έχει εγγυημένα μίνιμουμ 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τα πέντε από αυτά θα έρθουν από την πρόκριση στη συγκεκριμένη φάση και τα άλλα πέντε, λόγω της συμμετοχής στα play-offs.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments