Ελλάδα

Άρτα: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του βρέφους [pics]

Άρτα: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του βρέφους [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: tempo24/newsit

Αγκαλιασμένοι έφτασαν οι γονείς στην εκκλησία για την κηδεία του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του, στην Άρτα

Αγκαλιασμένοι έφτασαν οι γονείς στην εκκλησία για την κηδεία του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του, στην Άρτα. Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άρτα και όχι στην Περδικορράχη, χωριό καταγωγής της μητέρας του, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί από τους παππούδες. Η εκκλησία στολίστηκε με ροζ κορδέλες, ενώ στην είσοδο είχαν τοποθετηθεί μπομπονιέρες, σύμφωνα με το tempo24. Έξω από τον ιερό ναό επικρατούσε ένας βουβός θρήνος. Στην είσοδο της εκκλησίας υπήρχαν στεφάνια από συγγενείς και φίλους της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκκλησία εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, καθώς οι γονείς του βρέφους κατέρρευσαν, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

«Ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού, που έβγαζε δόντια και είχε κολικούς. Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και για εκείνον και για τη γυναίκα του, με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του. Ήταν αγχωμένος με τη δουλειά του. Πίστευε ότι είχε πάει το παιδί στον βρεφικό σταθμό κι όταν το μεσημέρι τον πήρε η γυναίκα του και του είπε “πού είναι το παιδί;”, της απάντησε “στον βρεφικό σταθμό”», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Λαμπράκης, μετά από την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 37χρονος πατέρας.

Μάλιστα, ο κ. Λαμπράκης αποκάλυψε πως μόλις άκουσε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, ο 37χρονος του είπε: «Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments