Αθλητισμός

Η περηφάνια για το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ χάθηκε φέτος

Η περηφάνια για το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ χάθηκε φέτος
Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τέταρτος. Δεν κέρδισε στα πλέι οφ ούτε σε ένα ματς τους τρεις του ΠΟΚ. Ας βρει τα ψυχικά αποθέματα να κρατήσει τον καλύτερο του εαυτό στον τελικό.

Ο τελικός της 24ης Μαϊου αυτή τη στιγμή παίζει καταλυτικό ρόλο ώστε η ομάδα να προσπαθήσει να παραμείνει συσπειρωμένη. Αλλά όποιος δεν πήρε τα μηνύματα που έστειλε χθες η Τούμπα είναι αφελής. Προσωπικά εύχομαι αυτά τα μηνύματα να τα έλαβε (ή κάποιος να τον ενημέρωσε) ένας και μοναδικός. Ο Ιβάν Σαββίδης. Ο άνθρωπος που άλλαξε το ρου της ιστορίας του ΠΑΟΚ και θα είναι αχαριστία αυτό να το προσπεράσουμε.

Όμως είναι ήττα για τον Ιβάν Σαββίδη να ακούγεται ξανά το «Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε, στο Champions League δεν βγαίνουμε…». Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη πάλευε για αυτούς τους στόχους και κατέκτησε αήττητο Πρωτάθλημα.

Στο ημίχρονο έστω και για λίγα λεπτά ανέβηκε ένα μεγάλο πανό που εκφράζει όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά ήταν και το μότο του Σαββίδη: «Περηφάνια, Αντίσταση, Ονειρο, Κατάκτηση». Ο ΠΑΟΚτσής πάντα θα είναι περήφανος. Αλλά η περηφάνια για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας φέτος χάθηκε. Ο ΠΑΟΚ τερματίζει τέταρτος μετά από την περίοδο 2016-17.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν. Υπήρχαν και ποδοσφαιριστές που δεν έπρεπε να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Κάποιοι άλλοι που άργησαν να μπουν. Αν αυτό έγινε πολύ απλά διότι ο στόχος είναι ένας και αυτός είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και θέλει ο Ραζβάν να έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκια την ομάδα, να το δεχθώ ως σκέψη αλλά δεν με καλύπτει.

Χθες η ενδεκάδα δεν ανακατεύτηκε, χθες δεν έγιναν νωρίς οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν. Αλλά κοιτώντας τον πάγκο του ΠΑΟΚ από τη μια και αυτόν του Ολυμπιακού από την άλλη, είναι προφανές πως η ενίσχυση του ρόστερ είναι μονόδρομος ΑΝ ο ΠΑΟΚ θέλει του χρόνου να είναι ανταγωνιστικός.

Αυτή τη φορά δεν είχαμε το πάρτι μπροστά στη θύρα 4 και ακούστηκε και το «βαριά-βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα». Δεν ξέρω πόσο αυτό μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες ενόψει τελικού. Να τους αφυπνίσει; Μπορεί. Αλλά θα μάθει να μαρκάρει ο Νάσμπεργκ με τα ξεφωνητά; Δεν θέλω να δώσω άλλα παραδείγματα. Προφανώς και για να φορά κάποιος τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πρέπει να την αντέχει. Αυτό είναι ευθύνη και αυτού που επιλέγει τους παίκτες, και αυτού που τους προπονεί και αυτούς που τους αγοράζει.

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τέταρτος. Δεν κέρδισε στα πλέι οφ ούτε σε ένα ματς τους τρεις του ΠΟΚ. Ας βρει τα ψυχικά αποθέματα να κρατήσει τον καλύτερο του εαυτό στον τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments