Πολιτική

Ο Άδωνις γεμίζει πάρκα και πλατείες – Πλήθος κόσμου τον αποθέωσε στο Μαρούσι [pics]

Ο Άδωνις γεμίζει πάρκα και πλατείες – Πλήθος κόσμου τον αποθέωσε στο Μαρούσι [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Pagenews.gr

Προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου τομέα Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε μέχρι τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου όπου το πολιτικό θερμόμετρο είναι στο “κόκκινο”. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου τομέα Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόλμησε αυτό που λίγοι κατάφεραν να κάνουν μέχρι στιγμής στην συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο, γέμισε πάρκα και πλατείες δίπλα σε κάθε πολίτη όπως ήταν και το κεντρικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσφατο συνέδριό της. 

Το απόγευμα της Δευτέρας πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στον πεζόδρομο Αναβρύτων στο Μαρούσι με πολίτες όλων των ηλικιών .Την προεκλογική ομιλία του κ. Γεωργιάδη τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κ.α ενώ πάντα δίπλα του στη “μάχη” αυτή βρίσκεται και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο τομέα Αθηνών κ. Νίκος Παπαθανάσης. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε τόσο στο έργο της κυβέρνησης τα 4 χρόνια με ειδική αναφορά και στα ναυπηγεία Ελευσίνας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στα όσα δηλώνει μέχρι στιγμής περί προοδευτικής διακυβέρνησης κ.α .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments