Πολιτική

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολείται με την ουσία της πολιτικής

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολείται με την ουσία της πολιτικής

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Ο Σύριζα θα χάσει τις εκλογές την Κυριακή, γιατί δεν ασχολείται με την ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά με ζητήματα γύρω από την πολιτική ουσία των ζητημάτων δήλωσε ο Άδωνις

Συνέντευξη  στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega και την κ. Ράνια Τζίμα παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην ερώτηση σχετικά με την αποτίμηση του σημερινού εκλογικού αποτελέσματος στην Τουρκία, ο Άδωνις τόνισε πως, ως εν ενεργεία υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δεν επιθυμεί να πάρει μία σαφή θέση υπέρ  του ενός ή του άλλου υποψηφίου στον δεύτερο γύρο. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη νίκη για τον Ερντογάν. Από ό, τι φαίνεται, πηγαίνει για νίκη και στην δεύτερη Κυριακή, στις 28 Μαΐου. Η Ελλάδα από την πλευρά της, είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με την Τουρκία, ανεξάρτητα από το ποιος υποψήφιος θα κερδίσει τελικά στον δεύτερο γύρο.

Οι διεθνείς συμμαχίες της χώρας μας είναι στέρεες και είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Αυτό αποτυπώνεται στις συμφωνίες μας με την Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στη συμφωνία για τα Rafale.

Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν το ΠΑΣΟΚ επιμείνει, δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Οι εκλογές είναι την Κυριακή. Μετά, θα τα πούμε όλα. Η ΝΔ θα έχει μια μεγάλη νίκη την Κυριακή. Και για αυτό είμαι βέβαιος.

Αν ψήφιζα στις Σέρρες, θα ψήφιζα τον κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή. Έχει κάνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Δεν έφταιγε όμως για το δυστύχημα.

Ο Σύριζα θα χάσει τις εκλογές την Κυριακή, γιατί δεν ασχολείται με την ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά με ζητήματα γύρω από την πολιτική ουσία των ζητημάτων.

Κάθε χρόνο, οι επενδύσεις ανεβαίνουν επί Μητσοτάκη, Άδωνι και Παπαθανάση. Το Ελληνικό προχωράει. Πάμε άριστα ως προς τις επενδύσεις. Το επιβεβαιώνουν και ξένα δημοσιεύματα. Αυτά τα ζητήματα ενδιαφέρουν τους Έλληνες.

Έχω δει 30.000.000 ανθρώπους. Δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος για αυτά τα ζητήματα που αναδεικνύει ο Σύριζα και που δεν άπτονται της ουσίας της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό για την Νέα Δημοκρατία την Κυριακή και θα σεβαστούμε το Σύνταγμα. Θα πάρουμε την εντολή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν βλέπουμε πολλά περιθώρια συνεργασίας με άλλα κόμματα.

Οι αριστεροί θέλουν την απλή αναλογική, ομνύουν στην απλή αναλογική, αλλά δεν συνεργάζονται όταν έχουμε απλή αναλογική.

Ο Φρέντι Μπελέρη είναι φίλος μου εδώ και είκοσι χρόνια. Συγχαρητήρια. Άξιζε την νίκη. Νίκη οριακή για 19 ψήφους. Συγχαρητήρια στον Κυριακο Μητσοτάκη, που έστειλε τοποτηρητές. Ο Έντι Ράμα θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτό που έκανε σε βάρος της Ελλάδας και της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

Τέλος, ο Άδωνις έβαλε άτυπα κάποιο  φανταστικό «στοίχημα» με τον Α. Φάμελο, βουλευτή του Σύριζα. Αν χάσει ο Μητσοτάκης, φεύγει από την πολιτική. Αν χάσει ο Τσίπρας, θα φύγει.  Το δέχεται αυτό το δέυτερο ο κ. Φάμελλος, διερωτήθηκε ο Άδωνις.

«Θέλω τον σταυρό των πολιτών την Κυριακή, αν πιστεύουν ότι έκανα την δουλειά μου. Θα είναι σαν ψήφος εμπιστοσύνης για μένα», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments