Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/05 Αυτή Την Εβδομάδα, Ανακαλύπτετε Έναν Θησαυρό

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20/05 Αυτή Την Εβδομάδα, Ανακαλύπτετε Έναν Θησαυρό
Αυτή την εβδομάδα, ανακαλύπτετε έναν θησαυρό!

Την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία. Τη Δευτέρα, ο Άρης στον Καρκίνο στον Οίκο της οικογένειας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα μπορεί να είναι λίγο πεσμένη η ενέργειά σας, γι’ αυτό θα κινηθείτε ανάλογα.

Αναβάλετε δουλειές που μπορεί να περιμένουν και αφιερώστε λίγο χρόνο στην φροντίδα του εαυτού σας. Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε ένα μασάζ ή μια ζεστή σάουνα.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο Δίας στον Ταύρο και στον Οίκο των χρημάτων σας τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Έχετε μεγάλα σχέδια για να δημιουργήσετε μια ροή παθητικού εισοδήματος. Ταυτόχρονα, μπορεί να δαπανήσετε χρήματα για να τακτοποιήσετε κάποιους λογαριασμούς ή άλλα θέματα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και ξεκινήστε να εφαρμόζετε τα σχέδιά σας.

ζώδια ταύρος Δεν έχει σημασία πού πηγαίνετε, γιατί μπορείτε να βρείτε τον δρόμο σας. Την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Ερμής στον Ταύρο στρέφεται σε ορθή πορεία. Τη Δευτέρα, ο Άρης στον Καρκίνο στον Οίκο της επικοινωνίας σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Παρόλο που ο Ερμής κινείται σε ορθή πορεία πλέον, ίσως κάτι να χαθεί στη μετάφραση – και ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χάλασε ο υπολογιστής σας κι εργάζεστε με λανθασμένη διεύθυνση ή χάσατε ένα μήνυμα σχετικά με την αλλαγή ώρας μια συνάντησης. Τσεκάρετε δυο και τρεις φορές το δρομολόγιό σας, πριν ξεκινήσετε σήμερα.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο Δίας στον Ταύρο στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, έχουν παρατηρήσει ότι φαίνεστε πιο σίγουροι αυτές τις μέρες. Αυτό οδηγεί σε ευκαιρίες για έργα που τραβούν μεγαλύτερη προσοχή. Μπορείτε να παραμερίσετε τις αμφιβολίες για τον εαυτό σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προχωρήσετε σε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Αναζητήστε ένα έργο που θα δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ζώδια δίδυμοι Αυτή την εβδομάδα, θα λάβετε μια πνευματική «χείρα βοηθείας». Την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία. Τη Δευτέρα, ο Άρης στον Καρκίνο στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα είστε επιρρεπείς σε μια αγορά σήμερα – κι αυτό είναι πολύ καλό αν αφορά ένα μικρό δώρο για τον εαυτό σας. Όμως να είστε προσεκτικοί αν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο ή ένα ιδιαίτερα ακριβό αντικείμενο (ειδικά κάτι που δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε).

Σήμερα, οι δαπάνες σας δεν έχουν όρια! Την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο Δίας στον Ταύρο στον Οίκο της πνευματικής σας βοήθειας τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Οι άγγελοι και οι οδηγοί σας είναι πολύ δραστήριοι αυτή τη στιγμή. Μπορεί να ασχοληθείτε με πνευματικές πρακτικές, να ξεκαθαρίσετε μπλοκαρίσματα και να ζητήσετε καθοδήγηση.

ζώδια καρκίνος Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε περισσότερη βοήθεια από ό,τι συνήθως. Την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο. Τη Δευτέρα, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σχεδόν σε κάθε περίπτωση, η διαίσθησή σας είναι σωστή σήμερα. Αντιλαμβάνεστε τι λένε – ή δεν λένε – οι άλλοι, τι σκέφτονται – ακόμη και τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια. Είναι καλή μέρα να ασχοληθείτε με πνευματικές πρακτικές και ν’ ακονίσετε τις δεξιότητές σας.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο Δίας στον Ταύρο στον Οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Σήμερα, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μερικούς ισχυρούς φίλους. Μπορεί να γνωρίζετε ανθρώπους από την εκκλησία ή από το γυμναστήριο, αλλά δεν γνωρίζατε ότι κάποιος απ’ αυτούς ήταν Διευθύνων Σύμβουλος ή ότι είχε ένα εκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα περνάτε χρόνο, με διασημότητες και ισχυρούς.

ζώδια λέων Είστε γεμάτοι ενέργεια και προσωπική δύναμη, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία. Τη Δευτέρα, ο Άρης στον Καρκίνο, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα έχετε απεριόριστη ενέργεια από το Σύμπαν σήμερα. Είναι καλή ιδέα να διαλογιστείτε και να οραματιστείτε πώς τα άτομα που απαρτίζουν το σώμα σας, είναι επίσης αυτά που συνθέτουν το σύμπαν. Και κάθε άτομο είναι σαν ένα μικροσκοπικό ηλιακό σύστημα, με τον πυρήνα στο κέντρο και τα ηλεκτρόνια να περιστρέφονται γύρω του. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια σήμερα.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο Δίας στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Υπάρχουν μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες για εσάς, αλλά όχι με την εταιρεία στην οποία εργάζεστε τώρα. Ίσως χρειαστεί να ερευνήσετε περαιτέρω – ακόμα κι έξω από τον τομέα σας – για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Είναι καλή στιγμή για να στείλετε βιογραφικά, να δώσετε συνεντεύξεις ή να διαπραγματευτείτε τα καλύτερα σημεία, μιας σύμβασης εργασίας.

ζώδια παρθένος Αυτή την εβδομάδα, η μελλοντική σας πορεία είναι ξεκάθαρη. Την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία. Τη Δευτέρα, ο Άρης στον Καρκίνο στον Οίκο της κοινότητας, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, θα αφιερώσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με μια φιλανθρωπική εργασία στη γειτονιά σας. Μπορεί να είναι ένα έργο που αφορά την εκκλησία ή την ομάδα σας. Σήμερα, κάνετε τη διαφορά!

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο Δίας στον Ταύρο στον Οίκο των ταξιδιών και της περιπέτειας τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ίσως σήμερα κλείσετε ένα πολύ σημαντικό ταξίδι για τον εαυτό σας. Μπορεί να αφορά ένα συνέδριο, ή μια εξωτική τοποθεσία. Σήμερα, έχετε μεγάλα σχέδια και τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε τη ζωή σας. Όλες οι επιλογές είναι τώρα στο τραπέζι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments