Αθλητισμός

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε στις δηλώσεις του ο Τσους Ματέο

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε στις δηλώσεις του ο Τσους Ματέο
O Tσους Ματέο μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Final Four της Euroleague

Tσους Ματέο μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Final Four της Euroleague, με τον Ισπανό τεχνικό να μιλά με τα καλύτρα λόγια για τον Ολυμπιακός. Ο προπονητής της Ρεάλ τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι σαν μια μπασκετική μηχανή, ενώ ανέφερε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του και όσα κατάφερε.

Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είναι τιμή να είμαι εδώ στον τελικό στον 1ο χρόνο μου και να είμαι απέναντι σε έναν κόουτς, σε μία ομάδα που είναι σαν μία μπασκετική μηχανή, παίζει εξαιρετικά, είναι σταθερή ομάδα, ξέρουν ο ένας τον άλλον. Και είναι ευλογία και τιμή να είμαι απέναντι στον κόουτς Μπαρτζώκα, κάποιον που αποτελεί αναφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. έναν τζέντλεμαν των πάγκων. Για εμένα είναι υπέροχο να τον αντιμετωπίσω.

Για εμάς ήταν ένα δύσκολο μονοπάτι, έπρεπε να παλέψουμε αρκετά, τραυματισμοί, προβλήματα, κακές στιγμές στη σεζόν,. αλλά είμαστε στον τελικό στην πιο σκληρή κανονική περίοδο που έχει υπάρξει στην ιστορία της EuroLeague. Αρχίσαμε να ονειρευόμαστε όταν βρεθήκαμε πίσω με 2-0 στα play-offs, ονειρευτήκαμε στον ημιτελικό και τώρα πρέπει να το κάνουμε άλλη μία φορά στον τελικό, για 40 λεπτά ακόμα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, πολέμησαν τον τελευταίο μήνα για να βρεθούμε εδώ και θέλουμε να κερδίσουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments