Global News

Le Monde: Διακοπή στις διαπραγματεύσεις για το ανώτατο όριο του χρέους

Le Monde: Διακοπή στις διαπραγματεύσεις για το ανώτατο όριο του χρέους

Πηγή Φωτογραφίας: CNBC

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Λευκός Οίκος παραδέχτηκε ότι σκόνταψε σε «πραγματικές διαφορές» με την αντιπολίτευση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Ο Ρεπουμπλικάνος ηγέτης της Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι δήλωσε ότι οι συνομιλίες με τον Λευκό Οίκο και την Δημοκρατική πλειοψηφία για το ανώτατο όριο του χρέους των ΗΠΑ θα πρέπει να διακοπούν.

«Ναι, έχουμε ένα διάλειμμα, μια παύση», είπε ο Ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων στο Κογκρέσο.  Λίγες στιγμές νωρίτερα, ο Λευκός Οίκος παραδέχτηκε ότι σκόνταψε σε « πραγματικές διαφορές » με τη Ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση και ότι οι συζητήσεις ήταν « δύσκολες », ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη χρεοκοπία του χρέους τους.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.