Trash

Στην άτακτη Stacey Clarke δεν αρέσουν τα σουτιέν

Στην άτακτη Stacey Clarke δεν αρέσουν τα σουτιέν

Πηγή Φωτογραφίας: 鏡週刊

Λαμπερή με σώμα που κόβει ανάσα

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται καλύτερα κρύο» λέει μια δημοφιλής παροιμία και μάλλον… μια γυναίκα θέλησε να την κάνει πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο.

View this post on Instagram

A post shared by Stacey marie clarke (@stacimarilove)

Συγκεκριμένα, ο λόγος για μια μητέρα δύο παιδιών, η οποία έγινε viral αφού αποκάλυψε ότι ξόδεψε 37.000 δολάρια για να βελτιώσει την εμφάνισή της, όταν ο επί 15 χρόνια φίλος της την άφησε για μια άλλη γυναίκα, μόλις έξι μήνες πριν από τον γάμο τους.

Όπως είπε η μελαχρινή, έκανε λίφτινγκ χειλιών και ματιών, μεταμόσχευση μαλλιών, στήθος, βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών, λίφτινγκ προσώπου, λιποαναρρόφηση και κολποπλαστική, η οποία είναι μια χειρουργική επέμβαση που στοχεύει να «σφίξει» έναν κόλπο που έχει χαλαρώσει από τον τοκετό ή τη γήρανση.

Πριν από την αλλαγή της ζωής τους, το ζευγάρι είχε μια μακροχρόνια σχέση ξεκινώντας από την εφηβεία του.

«Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν 14 ετών και μετά απέκτησα τον γιο μου όταν ήμουν 16» είπε η Κλαρκ, τώρα 33 ετών. «Είχα τον δεύτερο γιο μου όταν ήμουν 18 ετών».

Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, εκείνη και ο πρώην της «είχαν απομακρυνθεί» – ωστόσο ήταν ακόμα ερωτευμένη όταν ο σύντροφός της τελείωσε τη σχέση.

Μάλιστα, η φωτογράφος με έδρα την Ουαλία αποκάλυψε ότι στράφηκε στην πλαστική χειρουργική αφού ανακάλυψε ότι ο πρώην εραστής της είχε αρχίσει να βγαίνει με άλλη γυναίκα λίγο μετά τον χωρισμό.

«Είχα ‘θάψει’ τον εαυτό μου στη δουλειά μου και επικεντρώθηκα μόνο στα παιδιά» είπε η Κλαρκ. Πριν από τον απροσδόκητο χωρισμό, η Κλαρκ ισχυρίστηκε ότι «δεν είχε κάνει ποτέ τίποτα έξω από τη ζώνη άνεσής μου» και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ελευθερία που ανακάλυψε πρόσφατα για να «επανεφεύρει» τον εαυτό της.

«Η χειρουργική επέμβαση μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση» λέει στην New York Post. «Ήμουν εντελώς διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετική εμφάνιση. Αισθάνομαι πιο σέξι από ποτέ».

Πριν από την αλλαγή της, η Κλαρκ περιέγραψε το στυλ της ως «χαλαρό, άνετο ή πολύ φυσικό». Η φωτογράφος είπε ότι η παλιά της εμφάνιση ήταν «πολύ διαφορετική από την εμφάνισή μου μετά την επέμβαση, την οποία περιγράφω ως πολύ λαμπερή»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments