Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Διπλό μέτωπο με Λινγκρ και Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Διπλό μέτωπο με Λινγκρ και Κουρμπέλη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σε διπλό μέτωπο οι εξελίξεις που αναμένονται στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” αρχίζουν να φορτσάρουν αναφορικά με τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι καθοριστική τουλάχιστον σε δυο θέματα. Αυτό του Δημήτρη Κουρμπέλη και αυτό του Οντρεϊ Λινγκρ.

Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” θα δώσει την απάντησή του στην πρόταση που του έγινε για ανανέωση συμβολαίου. Η υπόθεση δε θα τραβήξει πολύ. Ισως και μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο Δευτέρα με Τρίτη να έχουμε την οριστική εξέλιξη και να γίνει γνωστό αν ο “Κούρμπε” συνεχίσει με τα πράσινα ή όχι. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες…

Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με τον Οντρεϊ Λινγκρ της Σλάβια. Η ομάδα της Πράγας αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) τη Βικτόρια Πλζεν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, ο Τσέχος άσος θα πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του. Ο ίδιος έχει αρνηθεί δυο φορές πρόταση για επέκταση από τη Σλάβια, καλοβλέπει την προοπτική του Παναθηναϊκού και εντός της εβδομάδας αναμένεται η επίσημη πρόταση των πράσινων στη Σλάβια για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο θέλει πολύ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για μια θέση στο “10” και περιφερειακά της επίθεσης.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments