Lifestyle

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση»

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση»

Πηγή Φωτογραφίας: E-Radio

"Νομίζω πως έχουμε βιώσει όλες οι γυναίκες" τονίζει, η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της παραμυθιού, η Ασημίνα Ιγγλέζου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου την Παρασκευή στον Alpha. Η εντυπωσιακή πρώην Survivor αναφέρθηκε τόσο στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον Άγιο Δομίνικο όσο και την σεξουαλική παρενόχληση.

View this post on Instagram

A post shared by George Dimopoulos (@dimopoulosphotography)

Πιο συγκεκριμένα, η Ασημίνα Ιγγλέζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξέρω ότι υπάρχει η σεξουαλική παρενόχληση, την έχω βιώσει και γω σαν γυναίκα αλλά ίσως εγώ βρέθηκα σε μια κατάσταση που το αντιμετώπισα και απομακρύνθηκα. Δεν είναι υπεροβολικό να πω ότι κάθε γυναίκα, ακόμα και στον δρόμο όταν περπατάει, που κάποιος την παρενοχλεί επειδή φορά ένα μίνι, αυτό είναι παρενόχληση και δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει, Δεν έχω κάποια ιστορία να πω προσωπική τόσο ιδιαίτερη. Είναι αυτά που νομίζω πως έχουμε βιώσει όλες οι γυναίκες».

«Είχα συζητήσει και γω για το Survivor All Star, πίστευα ότι θα με καλέσουν αλλά δεν με κάλεσαν. Να πω την αλήθεια πως, όπως είδα να εξελίσσεται το παιχνίδι, χαίρομαι που δεν βρέθηκα σε αυτό το Survivor γιατί έχω όμορφες αναμνήσεις από το άλλο».

View this post on Instagram

A post shared by Prettify (@prettify.gr)

«Σίγουρα οι παίκτες πάντα πεινούσαν και προσπαθούσαν να βρουν στα σκουπίδια φαγητό, αλλά όχι αυτό που άκουγα ότι συμβαίνει στο φετινό. Δεν το είχαμε εμείς βιώσει» συμπλήρωσε, επίσης, η Ασημίνα Ιγγλέζου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments