Διεθνή

Προκαλεί ο Λαβρόφ για τους F – 16

Προκαλεί ο Λαβρόφ για τους F – 16

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ χαρακτήρισε «απαράδεκτη κλιμάκωση» τα σχέδια της Δύσης να προμηθεύσει την Ουκρανία με μαχητικά αεροσκάφη F – 16 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ χαρακτήρισε «απαράδεκτη κλιμάκωση» τα σχέδια της Δύσης να προμηθεύσει την Ουκρανία με μαχητικά αεροσκάφη F – 16  σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί αυτήν την Κυριακή στο Κανάλι 1 της ρωσικής τηλεόρασης, αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν στο Telegram. .

«Φυσικά είναι μια απαράδεκτη κλιμάκωση», είπε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας στο πρόγραμμα Moscow.Kremlin.Putin απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αποστολή των μαχητικών αεροσκαφών.

Ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι στη Δύση «υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που το καταλαβαίνουν αυτό», αλλά τόνισε ότι «αυτοί που είναι υπεύθυνοι είναι η Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και οι δορυφόροι τους που βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρώτα απ’ όλα οι χώρες της Βαλτικής και η Πολωνία».

Διαβεβαίωσε επίσης ότι «οι δυτικοί πολιτικοί αναλυτές συζητούν πώς να αποαποικιοποιήσουν τη Ρωσία», μια «διχοτόμηση» της χώρας.

“Παίζει με τη φωτιά. Χωρίς αμφιβολία. Ελπίζω οι λογικοί άνθρωποι να εγκαταλείψουν την απερίσκεπτη υποστήριξή τους στο νεοναζιστικό καθεστώς που δημιούργησε η ίδια η Δύση”, τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments