Lifestyle

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Θεοδωρίδου με τον γιο του εκδότη Λυμπέρη έχουν σχέση

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Θεοδωρίδου με τον γιο του εκδότη Λυμπέρη έχουν σχέση

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Χριστιάνα Μπέτα: To ζευγάρι εντόπισε στο κλείσιμο σεζόν του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Σάκη Ρουβά.

Ένα νέο ζευγάρι στη σόουμπιζ αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό μας. Ο λόγος για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα που όπως θα ακούσετε φέρεται να είναι ζευγάρι με τον γιο της Έλενας και του Αντώνη Λυμπέρη, Αλέξανδρο.

View this post on Instagram

A post shared by Bettak (@kris_betta_)

To ζευγάρι εντόπισε στο κλείσιμο σεζόν του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Σάκη Ρουβά.

View this post on Instagram

A post shared by ELENA MAKRI (@elenamakri)

«Ήταν μαζί πολύ διακριτικά. Ρώτησα και έμαθα. Μαζί στο τραπέζι ήταν και η Αλεξάνδρα Νίκα, το κορίτσι του Αργυρού» ανέφερε ο διευθυντής του ΟΚ.

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου διαπρέπει στη ζωγραφική.

Όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της: “Έχω τελειώσει Πολιτικές Επιστήμες και Νομική. Ζωγράφιζα από μικρή και ήμουν ιδιαίτερα τυχερή, γιατί και οι δύο μου γονείς, καθώς και η αδερφή μου, πάντοτε με υποστήριζαν στην καλλιτεχνική μου πορεία. Θα έλεγα ότι οδηγήθηκα στο να ασχοληθώ επαγγελματικά με την Τέχνη πολύ φυσικά και οργανικά. Με πήγε μόνος του ο δρόμος. Και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό.”!

View this post on Instagram

A post shared by Bettak (@kris_betta_)

Όσον αφορά την πηγή έμπνευσής της, τόνισε:

View this post on Instagram

A post shared by Bettak (@kris_betta_)

“Εμπνέομαι από πολλά πράγματα. Κυρίως από τη ζωή. Ο κόσμος είναι μαγικός, αν τον παρατηρήσεις. Μου αρέσει το φως,τα χρώματα και οτιδήποτε φωνάζει «χαρά». Οι καλλιτέχνες έχουμε μια δύναμη να μεταφέρουμε μηνύματα και να δημιουργούμε συναισθήματα στον κόσμο. Θέλω τα δικά μου μηνύματα να είναι μηνύματα ελπίδας, χαράς και αγάπης. Εμπνέομαι από τη φύση και τα τοπία, που με ταξιδεύουν και μου δημιουργούν συναισθήματα ευτυχίας. Πηγή έμπνευσής μου αποτελεί και η μουσική, κυρίως των δεκαετιών του 1960 και του 1970. Τα κύρια θέματα της έκθεσής μου είναι τα τοπία και η έννοια της οπτικής. Θέλω ο παρατηρητής να αισθάνεται ότι βρίσκεται μέσα στον πίνακά μου. Εμπνέομαι από τη φύση και τα τοπία, που με ταξιδεύουν και μου δημιουργούν συναισθήματα ευτυχίας και να μπορεί να εκμεταλλεύεται όλες τις οπτικές γωνίες. Ποιο είναι το επόμενο βήμα σου; Να μάθω όσο περισσότερα μπορώ για την Τέχνη γενικότερα. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι ξεκινάει τον Οκτώβριο. Θέλω να εξελιχθώ ως καλλιτέχνις. Έχουμε οργανώσει κάποιες ακόμα εκθέσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο και, μόλις οριστούν οι ημερομηνίες, θα κοινοποιήσω και τις λεπτομέρειες.”!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments