Οικονομία

Χρηματιστήριο Αθηνών: Πρωταθλητής αποδόσεων διεθνώς η ελληνική αγορά

Χρηματιστήριο Αθηνών: Πρωταθλητής αποδόσεων διεθνώς η ελληνική αγορά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το Χ.Α. είναι στην κορυφή των αποδόσεων παγκοσμίως κινούμενο κοντά σε υψηλά εννέα ετών, κάτι που δείχνει ότι σημαντικά κεφάλαια κατευθύνονται σταδιακά στην Ελλάδα.

Το Χ.Α. είναι στην κορυφή των αποδόσεων παγκοσμίως κινούμενο κοντά σε υψηλά εννέα ετών, κάτι που δείχνει ότι σημαντικά κεφάλαια κατευθύνονται σταδιακά στην Ελλάδα.

Με βάση το κλείσιμο της Πέμπτης (1.202,43 μονάδες), ο Γενικός Δείκτης Τιμών κατέγραφε τα υψηλότερα κέρδη (+29,32%) μεταξύ των μεγαλύτερων παγκοσμίων δεικτών, ενώ ακολουθούν ο ρωσικός δείκτης (+23,02%), ο Nasdaq (+21,32%). Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά καταγράφει διπλάσια και πλέον κέρδη σε σχέση με τα μεγάλα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια (DAX +13,43%, CAC +11,67%).

Ως το καλύτερο δυνατό σενάριο “διάβασε” το εκλογικό αποτέλεσμα η αγορά, αποτέλεσμα καθώς μειώνει το πολιτικό ρίσκο ανοίγοντας το δρόμο και για την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας τους επόμενους μήνες.

H Morgan Stanley βλέπει την επενδυτική βαθμίδα να έρχεται και εξηγεί ότι οι αγορές μετοχών υπεραποδίδουν περίπου οκτώ μήνες πριν από την αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα κατά 22% σε σύγκριση με τον δείκτη των αναδυόμενων αγορών.

Δεν ήταν μόνο η εκρηκτική άνοδος 6,09% την επομένη των εκλογών όσο η έκρηξη των συναλλαγών κάτι που δείχνει ότι σημαντικά κεφάλαια κατευθύνονται στην Ελλάδα. Κάτι βεβαίως που έχει γίνει σταδιακά τους προηγούμενους μήνες, καθώς νέοι “παίκτες” έρχονται στη Χ.Α ενόψει της ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας.

Η Eurobank Equities σημειώνει ότι με το εμπόδιο του εκλογικού κύκλου να έχει ξεπεραστεί αναμένεται μία σημαντική ανατιμολόγηση των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων , καθώς οι επενδυτές θα τοποθετηθούν για το εντυπωσιακό story της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια, και τα ισχυρά όπλα της ελληνικής οικονομίας, όπως η αύξηση του ΑΕΠ κατά 2-3%, τα ελκυστικά χαρακτηριστικά του δημόσιου χρέους και άρα των ομολόγων, και τις φθηνές αποτιμήσεις των ελληνικών μετοχών. Η Eurobank Equities συστήνει στους επενδυτές να στραφούν προς μια στάση υπέρ του ρίσκου μετατοπίζοντας το χαρτοφυλάκιό τους σε τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ και Mitilineos.

Η Axia τονίζει ότι το πολιτικό ρίσκο βγαίνει εκτός πλαισίου για την Ελλάδα. Τα παραπάνω θα πρέπει να οδηγήσουν στην πολύ θετική αντίδραση της ελληνικής αγοράς μετοχών με βάση τις προσδοκίες για συνέχιση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και πολιτικών από μια φιλική προς την αγορά κυβέρνηση, σε συνδυασμό με τις ισχυρές οικονομικές προοπτικές και τις σχετικά μη απαιτητικές αποτιμήσεις. Σύμφωνα με την Axia ο πολιτικός κίνδυνος στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλός (χαμηλότερος από τις περισσότερες χώρες παγκοσμίως).

Η Axia θεωρεί ότι η ΔΕΗ, η HelleniQ Energy και η Εθνική θα επωφεληθούν από την πολιτική σαφήνεια, οι εταιρείες κατασκευών/υποδομών και η ΕΥΔΑΠ θα επωφεληθούν από την αδιάλειπτη διαγωνιστική δραστηριότητα και τις ρυθμιστικές διαδικασίες και οι τράπεζες, οι μετοχές με μεγάλη ρευστότητα (ΟΤΕ, Mytilineos, Jumbo και Motor Oil) να αντιδράσουν πολύ θετικά στην προοπτική ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδα καθώς και η ΕΧΑΕ .

Η Optima Bank σημειώνει ότι υπό το φως των εκλογών και της ηχηρής νίκης του κυβερνώντος κόμματος, που ανοίγει τον δρόμο για σχηματισμό κυβέρνησης στις επαναληπτικές εκλογές αναμένεται επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων υπέρ της αγοράς στη δεύτερη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο να διασφαλιστεί: α) η θετική τροχιά ανάπτυξης του ΑΕΠ , β) την περαιτέρω αποκλιμάκωση του δημόσιου χρέους σε σχετικούς όρους και γ) την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, πιθανόν το β’ εξάμηνο του 2023. Σύμφωνα με την Optima Bank οι μετοχές που θα “τρέξουν” περισσότερο έπειτα από το αποτέλεσμα της κάλπης είναι οι τράπεζες, η ΔΕΗ, η Mytilineos, η Motor Oil, των ΕΛΠΕ, η Τέρνα Ενεργειακή, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η Intrakat, η Ελλάκτωρ.

Οι οίκοι αξιολόγησης

Πολιτική συνέχεια και μεταρρυθμίσεις έβγαλαν οι κάλπες σύμφωνα με τον οίκο αξιολόγησης S&P Global Ratings, η οποία θα αξιολογήσει την ελληνική οικονομία στις 20 Οκτωβρίου. Η ισχυρή πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να οδηγήσει σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδα, εκτιμά η DBRS, στον απόηχο των εκλογών. Η χώρα βρίσκεται μία σκάλα πίσω από την επενδυτική βαθμίδα, σύμφωνα με τους τρεις οίκους S&P, DBRS και Fitch. Εξαίρεση είναι η Moody’s, η οποία ακόμα κρατά την Ελλάδα πίσω κατά 3 βαθμίδες.

Η Ελληνική Οικονομία έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη επενδυτική βαθμίδα, μετά τα αποτελέσματα τον εκλογών της 21ης Μαΐου.

Οι επενδυτές προεξοφλούν ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας για την Ελλάδα νωρίτερα από ότι αναμενόταν, με την επόμενη αξιολόγηση να έρχεται από τον Οίκο Fitch στις 9 Ιουνίου.

Το ισχυρό ποσοστό που πήρε η Νέα Δημοκρατία αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα να σχηματίσει ξανά κυβέρνηση σημειώνει η Moody’s. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει συνέχεια στη δημοσιονομική και την οικονομική πολιτική και είναι θετικό για το αξιόχρεο της Ελλάδας (credit positive).

Ο Moody’s προβλέπει ότι η Ελλάδα θα σημειώσει μία από τις μεγαλύτερες μειώσεις χρέους παγκοσμίως, με το χρέος της γενικής κυβέρνησης να υποχωρεί κάτω από το 150% του ΑΕΠ το 2025 από 171,3% το 2022, χάρη στις προοπτικές σημαντικά υψηλότερης αύξησης του ονομαστικού ΑΕΠ τα επόμενα χρόνια

Ομόλογα

Και η αγορά ομολόγων υποδέχθηκαν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, καθώς σηματοδοτεί την πολιτική σταθερότητα και την συνέχιση των μεταρρυθμίσεων. ΄Αλλωστε και οι επενδυτικοί οίκοι είχαν δεσμευτεί προεκλογικά ότι υπό τις συνθήκες αυτές θα προχωρούσαν μετά τις εκλογές στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας στην επενδυτική βαθμίδα. Ακόμη και χαμηλότερα και από την απόδοση του αντίστοιχου βρετανικού 10ετούς ομολόγου, εκτός του Ιταλικού, υποχώρησε το Ελληνικό στις αρχές εβδομάδος, με το στόχο πια για την Ελλάδα να είναι να φτάσει στα επίπεδα δανεισμού της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Φθηνές οι ελληνικές μετοχές

Η Morgan Stanley προτείνει ως κορυφαία επιλογή την ελληνική αγορά από τις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης. Σύμφωνα με τη Morgan Stanley, οι αποτιμήσεις των ελληνικών μετοχών παραμένουν φθηνές. Η εγχώρια αγορά διαπραγματεύεται με δείκτη P/E στις 7,7 φορές για τους επόμενους δώδεκα μήνες, χαμηλότερα από το μακροπρόθεσμο μέσο όρο. Ο δείκτης της μερισματικής απόδοσης έχει απομακρυνθεί από το πρόσφατο υψηλό του και πλέον βρίσκεται στο 4,9% και παραμένει υψηλότερα από το μέσο όρο του. Ο δείκτης λογιστικής αξίας P/BV είναι υψηλότερος έναντι του ιστορικού στη μια φορά, η οποία δικαιολογείται πλήρως από το βελτιούμενο περιβάλλον και τη δυναμική των αποδόσεων.

Τα αποτελέσματα που ανακοινώνουν οι εισηγμένες δικαιολογούν υψηλότερες αποτιμήσεις.

Το 1ο τρίμηνο της χρονιάς αποδείχτηκε ισχυρό για τις ελληνικές τράπεζες που ξεπέρασαν τη μέση εκτίμηση των αναλυτών. Επιπλέον, οι θέσεις ρευστότητας παρέμειναν ισχυρές και ο οργανικός σχηματισμός NPE παρέμεινε αρνητικός, . Η δυναμική σε ότι αφορά τα κεφάλαια βελτιώθηκε επίσης.

Τα καθαρά κέρδη σε τριμηνιαία βάση διαμορφώθηκαν στα 787 εκατ., ενώ τα καθαρά έσοδα από τόκους ήταν η κύρια κινητήρια δύναμη για τα υψηλότερα έσοδα από τόκους δανείων και ομόλογα. Τα καθαρά έσοδα από τόκους επιταχύνθηκαν κατά 10% σε τριμηνιαία βάση στα 1,87 δισ.

Η τεχνική εικόνα της αγοράς

To εκλογικό αποτέλεσμα ήταν το ιδανικό για να δώσει στήριγμα στην αγορά και να φέρει νέο χρήμα που δίνει τη συνέχιση της κίνησης.

Η ανοδική κίνηση της αγοράς έρχεται από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, με τον βασικό χρηματιστηριακό δείκτη να καταγράφει κέρδη άνω του 50%, χωρίς να δείχνει ισχυρά σημάδια κόπωσης.

Τεχνικά, ιδιαίτερα θετική είναι η ιδιαίτερα ισχυρή αντίσταση των 1.150 μονάδων, η οποία ερχόταν από το 2014.

Σε μεγαλύτερη τεχνική εικόνα, η άνοδος έρχεται από την διάσπαση των 910 μονάδων, με τον πρώτο μεσοπρόθεσμο μεγάλο στόχο την ζώνη του 1400.

Οι 1.200 μονάδες αποτελούν πλέον το σημείο αναφοράς των επόμενων συνεδριάσεων του Γενικού Δείκτη και με ανοδικό διαγραμματικό στόχο τις 1.380-1.400 μονάδες.

Οι αποδόσεις του 2013

Τη μεγαλύτερη άνοδο από τις αρχές του έτους καταγράφουν οι μετοχές: MIG+213,80%,Πειραιώς +96,11%, Κλουκίνας- Λάππας +92,19% και Cenergy +79,80%.

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Frigoglass -39,18%, Mermeren -28,14%, Ακρίτας -20,34% και Μυλοι Κεπενού -17,32%.

Από την υψηλή κεφαλαιοποίηση κέρδη καταγράφουν οι μετοχές : Πειραιώς +96,11%, Aegean Airlines +76,56%, Εθνική +58,53%, Mytilineos +42,86%, ΔΕΗ +42,79%, Eurobank +42,18%, Autohellas +38,80%, Jumbo +37,55%, Viohalco +37,08%, Alpha Bank +36,00%, Τιτάν +33,33%, Ελλάκτωρ +26,86%, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ +25,69%, ΟΛΠ +23,67%, Quest Συμμετοχών +22,51%, ΟΠΑΠ +21,69% και Coca Cola HBC +21,68%. Ακολουθούν οι μετοχές: Σαράντης +12,63%, Elvalhalcor +8,27%, Lamda Development +4,62%, Motor Oil +2,02% και ΕΛΠΕ +0,40%.

Αντιθέτως πτώση σημειώνουν οι τίτλοι: ΟΤΕ -3,43%, ΕΥΔΑΠ -1,91%, Τέρνα Ενεργειακή -0,79%.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments

Latest News

04.10.2023 | 09:00

Kasselakis on OAKA stadium: PM has 'lost the manual to the country'

04.10.2023 | 08:57

Σήμερα οι αιτήσεις για τα έξοδα ελέγχου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων για τους πλημμυροπαθείς από την κακοκαιρία

04.10.2023 | 08:50

'Agia Olga' Hospital directors fired by minister over conditions in its psychiatric clinic

04.10.2023 | 08:40

Διασώθηκαν 90 μετανάστες σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Ταίναρο - Μεταφέρονται στην Καλαμάτα

04.10.2023 | 08:31

Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

04.10.2023 | 08:27

Smart Readiness Vouchers: 120.000 ακίνητα αποκτούν υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet

04.10.2023 | 08:19

Τουρκία: Αθρόες συλλήψεις υπόπτων για σχέσεις με το ΡΚΚ

04.10.2023 | 08:15

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Χρηματοδοτεί 120 χιλιάδες έξυπνα κτίρια σε όλη τη χώρα [vid]

04.10.2023 | 08:19

Τουρκία: Αθρόες συλλήψεις υπόπτων για σχέσεις με το ΡΚΚ

04.10.2023 | 08:08

Τραγωδία στην Ιταλία: Λεωφορείο έπεσε στο κενό από οδογέφυρα - Τουλάχιστον 20 νεκροί [vid]

04.10.2023 | 07:58

Σαρδηνία: Φονική καραμπόλα με Ferrari και Lamborghini- Δύο νεκροί [vid]

04.10.2023 | 06:53

Παρέμβαση Μπάιντεν: Θέλει "γρήγορα" νέο πρόεδρο στη Βουλή των Αντιπροσώπων

04.10.2023 | 06:11

ΗΠΑ: Ακέφαλη η Βουλή των Αντιπροσώπων - Νέα σοβαρή κρίση

04.10.2023 | 06:00

Συμφωνία Βαρσοβίας - Κίεβου για τη διαμετακόμιση των ουκρανικών σιτηρών

04.10.2023 | 03:13

Yeni Safak : «Κίνηση-έκπληξη από την Αθήνα – Σταμάτησε να εξοπλίζει τα νησιά»

04.10.2023 | 01:24

Πολωνία - Τσεχία - Αυστρία: Έλεγχοι στα σύνορα με τη Σλοβακία

04.10.2023 | 06:00

Συμφωνία Βαρσοβίας - Κίεβου για τη διαμετακόμιση των ουκρανικών σιτηρών

04.10.2023 | 03:13

Yeni Safak : «Κίνηση-έκπληξη από την Αθήνα – Σταμάτησε να εξοπλίζει τα νησιά»

04.10.2023 | 01:24

Πολωνία - Τσεχία - Αυστρία: Έλεγχοι στα σύνορα με τη Σλοβακία

02.10.2023 | 08:29

Κόσοβο: Ενισχύεται η παρουσία του ΝΑΤΟ με 600 Βρετανούς στρατιωτικούς

02.10.2023 | 08:28

Κόσοβο: Ενίσχυση της νατοϊκής KFOR με 600 Βρετανούς

02.10.2023 | 08:20

Τουρκία: Αντίποινα για το χτύπημα στην Άγκυρα – Αεροπορικές επιδρομές κατά κουρδικών στόχων στο βόρειο Ιράκ

02.10.2023 | 08:02

Μπορεί να γίνει η Ουκρανία το επόμενο «Αφγανιστάν»;

02.10.2023 | 04:36

Μεντβέντεφ: Αυξάνεται ο αριθμός των ηλίθιων στο ΝΑΤΟ- «Νόμιμοι στόχοι» οι Βρετανοί που εκπαιδεύουν Ουκρανούς

MUST READ

Οδηγός

ΟΠΕΚΑ: 600 ευρώ επίδομα στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στον ΟΠΕΚΑ και την ηλεκτρονική εφαρμογή του φορέα, μέσω της Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).

03.10.2023 | 23:45

Οδηγός

Συντάξεις: Αυξήσεις έως και 732 ευρώ ετησίως - Αναλυτικά τα ποσά ανά κατηγορία

Αλλάζει ο χάρτης των συντάξεων από την πρώτη μέρα του 2024

03.10.2023 | 23:27

Οδηγός

Ακρίβεια: Η νέα επιταγή που εξετάζει η κυβέρνηση για τα Χριστούγεννα [vid]

Προλόγισε τη στήριξη των πλέον ευάλωτων πολιτών εν μέσω εορτών ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου

03.10.2023 | 22:14

Οδηγός

Σχολεία: Προσλήψεις 10.753 αναπληρωτών εκπαιδευτικών και 2.026 βοηθητικών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, πρόκειται για προσλήψεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου

03.10.2023 | 18:35

Οικονομία

Νέα παράταση για την εξώδικη επίλυση φορολογικών υποθέσεων που εκκρεμούν στα δικαστήρια

Mε κοινή απόφαση των Υφυπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ.κ. Χάρη Θεοχάρη και Θανάση Πετραλιά δίνεται νέα παράταση στις προθεσμίες επίλυσης φορολογικών υποθέσεων, οι οποίες τελούν σε εκκρεμότητα στα αρμόδια δικαστήρια.

03.10.2023 | 16:55

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική

Ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής των MED9

29.09.2023 | 20:11

Η θέση υπέρ της προληπτικής αντιμετώπισης του μεταναστευτικού, η συνάντηση με τον Μακρόν.

Πολιτική

Τα πρώτα δημόσια "καρφιά" κυβέρνησης – Κασσελάκη [vid]

29.09.2023 | 18:20

H πρώτη δημόσια κόντρα κυβέρνησης – Κασσελάκη

Πολιτική

Άδωνις: Αν η Γ. Ντίαζ πιστεύει ότι η μεταρρύθμισή μου είναι σκληρή, η δική της είναι χειρότερη

29.09.2023 | 17:43

«Έμεινα έκπληκτος όταν άκουσα τα σχόλιά της»

Πολιτική

Η τριχοτόμηση του ΣΥΡΙΖΑ και το όπλο των διαγραφών του κ. Κασσελάκη

27.09.2023 | 09:01

Τριχοτομημένος από το δεύτερο εικοσιτετράωρο της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία εμφανίστηκε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική

Παπαθανάσης: Η Ελλάδα βρίσκεται διεθνώς στο ραντάρ νέων επενδυτών

26.09.2023 | 15:32

«Στην κυβέρνηση έχουμε υλοποιήσει ένα ιδανικό πλαίσιο για την βιώσιμη ανάπτυξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, ενώ στοχεύουμε να προσελκύσουμε την ελληνική διασπορά σε όλα τα επίπεδα, με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΑΤΕ) να είναι στον πυρήνα αυτών των προσπαθειών».

Πολιτική

Κλίμα έντασης στον ΣΥΡΙΖΑ

26.09.2023 | 17:51

Οι διαφωνούντες στη νέα ηγεσία πληθαίνουν.

ΟΟΣΑ: Στο 6,4% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Αύγουστο

Σε συμπληγάδες οι κεντρικές τράπεζες - Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις

ΟΟΣΑ: Στο 6,4% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Αύγουστο

Προϋπολογισμός: «Παράθυρο» για νέα παράταση στον μειωμένο ΦΠΑ

Τι αναφέρει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Προϋπολογισμός: «Παράθυρο» για νέα παράταση στον μειωμένο ΦΠΑ

Ελλάδα: Στις επενδυτικά ελκυστικότερες χώρες

4 στις 10 επιχειρήσεις σχεδιάζουν επενδύσεις.

Ελλάδα: Στις επενδυτικά ελκυστικότερες χώρες

ΟΠΕΚΑ: 600 ευρώ επίδομα στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στον ΟΠΕΚΑ και την ηλεκτρονική εφαρμογή του φορέα, μέσω της Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).

ΟΠΕΚΑ: 600 ευρώ επίδομα στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές

Οι κρίσιμοι δήμοι για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Οι προσδοκίες των τριών μεγάλων κομμάτων.

Οι κρίσιμοι δήμοι για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Βρούτσης: Δύσκολη αλλά αναγκαία η απόφαση για το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

Ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε πως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πολιτών

Γιάννης Βρούτσης: Δύσκολη αλλά αναγκαία η απόφαση για το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

Σταϊκούρας: Έρχεται Μητρώο Γεφυρών - Εξασφαλισμένοι οι πόροι για την ενίσχυση της στατικότητας του ΟΑΚΑ

«Το σιδηροδρομικό δίκτυο στη Θεσσαλία υπέστη καταστροφές ύψους 187 εκατ. ευρώ» δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Έρχεται Μητρώο Γεφυρών – Εξασφαλισμένοι οι πόροι για την ενίσχυση της στατικότητας του ΟΑΚΑ

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Οξύνονται οι αντιπαραθέσεις

Ανεβαίνουν σταδιακά οι τόνοι της αντιπαράθεσης.

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Οξύνονται οι αντιπαραθέσεις