Αθλητισμός

Εμβιλά: Η συνέντευξη που έμοιαζε με αποχαιρετισμό στον Ολυμπιακό

Εμβιλά: Η συνέντευξη που έμοιαζε με αποχαιρετισμό στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Λέτε;

Ο “Ευαγγελιστής” αναλύει, ερμηνεύει και δίνει το follow up της συνέντευξης που έδωσε ο Εμβιλα και έμοιαζε με αποχαιρετισμό στον Ολυμπιακό, ενώ έχει και διαφορετικά παρασκήνια της υπόθεσης Κουρμπέλη.

EMBΙΛΑ: με όσα είπε στο “goal.com” ήταν σαν είπε το δικό “αντίο” στον Ολυμπιακό. Δεν άφησε, σε κανένα σημείο, ανοικτό ένα μικρό παραθυράκι. Στις ατάκες του για το μέλλον της καριέρας του δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά σε λέξεις όπως … παραμονή/συνέχιση/ανανέωση!! Λες και έχει ήδη τελειώσει. Παρότι μάλιστα το τελευταίο δίμηνο είχε  προτάσεις κι από Κατάρ αλλά κι από ΗΑΕ, με  plus 2.000.000 ετησίως, έκανε άνοιγμα σε ευρωπαϊκές ομάδες που είτε θα παίξουν σε ομίλους των Τσάμπιονς/Γιουρόπα Λιγκ είτε στοχεύουν να φτάσουν εκεί σύμφωνα με το sportdog.gr

Κοινώς ο Γιαν Εμβιλά (επανα)αυτό – προσδιορίστηκε όσον αφορά στο επίπεδο του κι ας κλείνει τα 33 του χρόνια. Έμοιαζε όλο αυτό και σαν μια ΑΠΑΝΤΗΣΗ του , η… δική του αλήθεια, σε όλους εκείνους που τον θεωρούν ή (το χειρότερο) τον αξιολογούν ως μεγάλο ηλικιακά, ως πλέον βαρύ/αργό και ως παλαιάς κοπής αμυντικό χαφ(6άρι) και του.. προτείνουν πως καλύτερα θα ήταν να γύριζε ως στόπερ (μήπως σας θυμίζει κάτι;) στα τελειώματα της καριέρας του. Ο Εμβιλά σε αυτή του την συνέντευξη έβγαλε …μπροστά το ποδοσφαιρικό ΕΓΩ ΤΟΥ λες και κάποιος, κατά κάποιο τρόπο, τον έθιξε… Στο δια ταύτα, ερμηνεύοντας τα λεγόμενα του Εμβιλά στο “goal.com” ήταν σαν φώναζε πως παραμένει παίκτης τοπ ευρωπαϊκού επιπέδου και δεν σκοπεύει να κάνει καμία… έκπτωση ούτε στο κασέ του, ούτε στην θέση/ρόλο του στην ομάδα, ούτε στην διάρκεια του συμβολαίου του (σ.σ. ζητάει 3ετές ή 2+1). Για την ιστορία οι αποδοχές του στον Ολυμπιακό ήταν μίνιμουμ 1.500.000 ευρώ ετησίως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments