Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έδωσε το τελικό “Οκ” ο Λουτσέσκου για τρεις παίκτες

ΠΑΟΚ: Έδωσε το τελικό “Οκ” ο Λουτσέσκου για τρεις παίκτες

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο μια πολύ άσχημη σεζόν

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο μια πολύ άσχημη σεζόν που ξεκίνησε… στραβά από το προηγούμενο καλοκαίρι και τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι και πλέον καλείται να γυρίσει… σελίδα και να επιστρέψει στις επιτυχίες των προηγούμενων ετών. Για αυτό τον λόγο άλλωστε οι ενέργειες έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς και μάλιστα τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και ο Ζοσέ Μπότο έχουν ενημερώσει τον Ιβάν Σαββιδη εγγράφως τονίζοντας στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ πως το μπάτζετ πρέπει να είναι ανεβασμένο μιας και οι αντίπαλοι στη Super League είναι πολύ δυνατοί.

Παράλληλα έχει παρθεί η απόφαση για τουλάχιστον 8 μεταγραφές, με τις τρεις να πρέπει να γίνουν άμεσα, με στόχο να είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν στα προκριματικά του Conference League και η ομάδα να πάρει την πρόκριση στους ομίλους, που άλλωστε είναι και ο πρώτο στόχος. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει ιδιαίτερη δυσκολία στα προκριματικά η ομάδα να παίξει με τον φετινό κορμό, αφού παίκτες που ήταν βασικοί δεν πρόκειται να συνεχίσουν, με μεγαλύτερο παράδειγμα τη θέση του φορ, αφού Ολιβέιρα δεν πρόκειται να συνεχίσει και ο Τόμας είναι στον… αέρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που υπάρχουν Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν θέσει σαν προτεραιότητες την αγορά επιθετικού, όπως και παίκτη για τα χαφ και τα εξτρέμ, που θα ανεβάσουν την ποιότητα στις συγκεκριμένες θέσεις. Μάλιστα μετά την απόφαση για την μη ανανέωση του συμβολαίου του Νέλσον Ολιβέιρα, υπάρχει ήδη παίκτης, που μένει ελεύθερος και είχε συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου, ώστε να είναι αυτός ο αντικαταστάτης του και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται για να συμφωνήσει άμεσα. Φυσικά όλες αυτές οι αποφάσεις παίρνονται μετά το τελικό ΟΚ από πλευράς προπονητή, που φαίνεται εκτός από τον φορ, να έχει συμφωνήσει για άλλες δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Την ίδια στιγμή πάντως η υπόθεση που είναι στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό είναι αυτή του Δημήτρη Πέλκα. Ο 29χρονος, όπως είναι γνωστό, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Φενέρ, με τον ίδιο να μην έχει καταφέρει τους ανθρώπους της Χαλ να τον κρατήσουν, μιας και στο δεύτερο εξάμηνο στην ομάδα μέτρησε 26 συμμετοχές με μόλις 2 γκολ και μια ασίστ. Το γεγονός ότι ο Έλληνας διεθνής μένει χωρίς ομάδα, αλλά και το πως πρόκειται για ένα παιδί από τα “σπλάχνα” της ομάδας που από το 2014 μέχρι το 2020 μέτρησε σε 201 παιχνίδια 44 τέρματα και 32 ασίστ, έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να τον δουν και πάλι στην Τούμπα. Άλλωστε και ο ίδιος ο Λουτσέσκου είχε συνομιλία με τον Πέλκα, κάνοντας γνωστό πως θέλει να τον δει να επιστρέφει, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί άψογα και στο προηγούμενο πέρασμα του Ρουμάνου από την ομάδα.

Πάντως το θέμα δεν είναι τόσο απλό, όσο και αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν τον 29χρονο πίσω. Όπως βγαίνει από την πλευρά του παίκτη ο ίδιος θεωρεί ότι στην Τουρκία μπορεί να βρει συμβόλαιο εκατομμυρίου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως είναι ήδη στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς τόσα χρήματα είναι αδύνατο να δώσει ο ΠΑΟΚ, κάτι που βάζει την υπόθεση Πέλκα στον… πάγο, τουλάχιστον προς το παρών.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments