Ελλάδα

Η μαντινάδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από Κρητικό που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και το έχει μετανιώσει

Η μαντινάδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από Κρητικό που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και το έχει μετανιώσει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε την Τρίτη σε Σητεία, Ιεράπετρα και Ηράκλειο ενώ την Τετάρτη ξεκίνησε τις επισκέψεις του από το Ρέθυμνο.

Στην Κρήτη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συναντήθηκε με πολίτες και ένας εξ αυτών του αφιέρωσε μία μαντινάδα λέγοντας ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ αλλά το μετάνιωσε.

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε την Τρίτη σε Σητεία, Ιεράπετρα και Ηράκλειο ενώ την Τετάρτη ξεκίνησε τις επισκέψεις του από το Ρέθυμνο. Εκεί έγινε δεκτός με θέρμη από τους πολίτες, οι οποίοι του έδωσαν λουλούδια και του τραγούδησαν μαντινάδες.

Μάλιστα, ένας ηλικιωμένος πλησίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με μαντινάδα του αποκάλυψε πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ αλλά το έχει μετανιώσει.

«Ψηλά πετούν οι αετοί, και χαμηλά οι κοράκοι. Για αυτό στα νέφη τη φωλιά, την έχεις Μητσοτάκη», ανέφερε μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο της ΝΔ να χαμογελά.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος του είπε «θα μου κάνεις δώρο μια σέλφι», με τον κ. Μητσοτάκη να μην αρνείται τη φωτογραφία, όπως και στους υπόλοιπους πολίτες που τον προσέγγισαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments