ΟΤΑ

Δασταμάνης: «Ούτε σε χρεοκοπία είμαστε, ούτε σε πανικό»

Δασταμάνης: «Ούτε σε χρεοκοπία είμαστε, ούτε σε πανικό»

Πηγή Φωτογραφίας: otavoice.gr

Αναλυτική ενημέρωση με ακριβή στοιχεία και γραπτές αποδείξεις της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, δείχνοντας ξεκάθαρα την οικονομική εξυγίανση και ταμειακή σταθερότητα του Δήμου Γρεβενών

Αναλυτική ενημέρωση με ακριβή στοιχεία και γραπτές αποδείξεις της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, δείχνοντας ξεκάθαρα την οικονομική εξυγίανση και ταμειακή σταθερότητα του Δήμου Γρεβενών, παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης (30/5) στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Ειδικότερα, απαντώντας στη λασπολογία κατάπτυστων επαναλαμβανόμενων δημοσιευμάτων του ιστότοπου “grevenamedia.gr” και της εφημερίδας “Η Φωνή των Γρεβενών”, τα οποία ψευδώς και κατ’εξακολούθηση αναφέρουν ότι ο Δήμος Γρεβενών βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ο κ.Δασταμάνης παρέθεσε στο Σώμα τη φορολογική ενημερότητα και τη λίστα υποχρεώσεων του Δήμου, όλες ρυθμισμένες και τακτοποιημένες.

«Ούτε σε χρεοκοπία είμαστε, ούτε σε πανικό. Είναι ντροπή αυτή η διασπορά ψευδών ειδήσεων που όχι μόνο θίγουν τους Αντιδημάρχους Μάνθο Αδάμο και Χρήστο Τριγώνη και εμένα προσωπικά αλλά προσβάλλουν ευθέως τον ίδιο τον θεσμό του Δήμου Γρεβενών», τόνισε ο Γιώργος Δασταμάνης.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κατήγγειλε επίσης και το γεγονός ότι ο νοσηρός “ιθύνων νους” των κίτρινων δημοσιευμάτων, καταπατώντας κάθε έννοια ελευθεροτυπίας και πλουραλισμού, είχε το θράσος, μέσα στον δικό του πανικό, να στείλει εκφοβιστικά, αντιδημοκρατικά και απειλητικά εξώδικα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης των Γρεβενών που δημοσίευσαν στις 8 Μαΐου 2023 την πρώτη επίσημη απάντηση της Δημοτικής Αρχής στα συνεχιζόμενα ψέματα και τις αισχρές συκοφαντίες του.

«Δε θα δεχθώ πλέον καμία λάσπη και κανένα ψέμα που στρέφονται δόλια και υποβολιμαία κατά του Δήμου Γρεβενών και της Δημοτικής Αρχής», υπογράμμισε στο τέλος ο κ.Δασταμάνης, προαναγγέλλοντας την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: otavoice.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments