Αθλητισμός

Ανοιχτές… γέφυρες Παναθηναϊκού με Χεζόνια

Ανοιχτές… γέφυρες Παναθηναϊκού με Χεζόνια

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Sυγκεκριμένα, ο Κρίστοφερ Χιλ αναφέρει πως ο Χεζόνια είναι ένα από 11 παίκτες πάνω στους οποίους μπορεί να «χτίσει» ο Παναθηναϊκός

Ο Μάριο Χεζόνια μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό εδώ και λίγο καιρό, και να έχει φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπη με την κατάκτηση της Euroleague από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η αγάπη του για τους Πράσινους παραμένει.

Κάτι που γνωρίζει φυσικά και ο ατζέντης του, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται προσπαθεί να κρατήσει ανοιχτές… γέφυρες με τον ελληνικό σύλλογο, όπως επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο ίδιο με σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο Κρίστοφερ Χιλ αναφέρει πως ο Χεζόνια είναι ένα από 11 παίκτες πάνω στους οποίους μπορεί να «χτίσει» ο Παναθηναϊκός την ομάδα της επόμενης σεζόν, τονίζοντας πως «κλειδί» είναι η θέση του πλέι μέικερ.

Βέβαια δεν θέλησε να προχωρήσει περισσότερο το ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Κροάτης φόργουορντ έχει κανονικά συμβόλαιο με τους «μερένχες» και το μέλλον του θα αποφασιστεί από τον προπονητή που θα είναι στον πάγκο των Ισπανών, είτε αυτός λέγεται Τσους Ματέο, ή κάπως αλλιώς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments