Αθλητισμός

Νικολογιάννης: Έχει διάθεση για ακριβή μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Νικολογιάννης: Έχει διάθεση για ακριβή μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τα τελευταία δεδομένα

Τα τελευταία δεδομένα αναφορικά με την υπόθεση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς και την αρκετά πιθανή -αλλά όχι τελειωμένη, ακόμα- μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Μλαντένοβιτς είναι μια περίπτωση που έχει προταθεί εδώ και δύο μήνες στον Παναθηναϊκό, γράφεται για συμφωνία στην Πολωνία αλλά δεν ισχύει αυτό. Η αλήθεια είναι ότι είναι στην κορυφή της λίστας για τη θέση του αριστερού μπακ. Είναι ένας επιθετικός μπακ, που βοηθάει πολύ την ομάδα του, ενώ παίρνει και αρκετές κάρτες. Στον τελικό του Κυ0πέλλου με την Λέγκια είχε ένα επεισόδιο που του είχε στοιχίσει τρίμηνο αποκλεισμό, οπότε δε θα είναι στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς αλλά ο Παναθηναϊκός παίρνει έναν παίκτη για όλη την χρονιά. Θα βάλει δύσκολα στον Χουάνκαρ αν αποκτηθεί. Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό, πάντως. Μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τουλάχιστον δύο παίκτες για κάθε θέση. Έχει πολλές πιθανότητες αλλά επαναλαμβάνω δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει τελειώσει κάτι», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή, η μοναδική απώλεια των «πράσινων» είναι ο Κουρμπέλης, που πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα με φόντο και τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι οι εποχές που ο Παναθηναϊκός είχε οικονομικά προβλήματα έχουν περάσει και είναι διατεθειμένος να δώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για κάποια μεταγραφή, αλλά είναι θέμα του Γιοβάνοβιτς να πει το «ναι» και να προχωρήσει.

Ενώ ερωτηθείς για την περίπτωση του Λινγκρ, σημείωσε πως ο Τσέχος μέσος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αποδεχτεί την πρόταση του «τριφυλλιού» ή θα περιμένει κι άλλο μέσα στο καλοκαίρι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: sportfm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments