Διεθνή

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι από άνδρα σε αμόκ σε παιδική χαρά

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι από άνδρα σε αμόκ σε παιδική χαρά

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Infos Françaises

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ένας άνδρας με τουρμπάνι εισέβαλε στην παιδική χαρά

Ένας άνδρας σε αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε πολλά παιδιά σε παιδική χαρά, στην πόλη Ανεσί της Γαλλίας. Ο δράστης συνελήφθη και η περιοχή είναι αποκλεισμένη για τους πολίτες, καθώς οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με πηγές ασφαλείας στο AFP συνολικά επτά άνθρωποι, μεταξύ των οποίων έξι παιδιάτραυματίστηκαν.

Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε μια ομάδα παιδιών ηλικίας περίπου τριών ετών στις 9:45 π.μ. (0745 GMT) την Πέμπτη σε ένα πάρκο κοντά στη λίμνη της πόλης, δήλωσε στο AFP μια πηγή ασφαλείας που ζήτησε να μην κατονομαστεί και ένας τοπικός αξιωματούχος. Ο υπουργός Εσωτερικών Τζέραλντ Νταρμανέν έγραψε στο Twitter ότι «ο δράστης συνελήφθη χάρη στην ταχεία αντίδραση των δυνάμεων ασφαλείας».

Ένας τοπικός βουλευτής, ο Antoine Armand, έγραψε στο Twitter ότι παιδιά δέχθηκαν επίθεση σε μια παιδική χαρά. Ο ίδιος χαρακτήρισε την επίθεση «αποτρόπαια». Στο Παρίσι, οι νομοθέτες διέκοψαν τη συζήτηση για να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα, ανέφερε το BFMTV.

Σύμφωνα με τη DailyMail, που επικαλείται πληροφορίες του μέσου Le Dauphine της Γαλλίας, ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ένας άνδρας με τουρμπάνι εισέβαλε στην παιδική χαρά και επιτέθηκε με το μαχαίρι στα παιδιά. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αφού η Le Dauphine αναφέρει ότι επικρατεί χάος στο τοπικό νοσοκομείο και οι γιατροί τρέχουν για να φροντίσουν τα παιδιά, φτάνοντας στο σημείο να διώχνουν ασθενείς από τα επείγοντα, οι οποίοι δεν χρειάζονται άμεση φροντίδα.

Στο σημείο μεταβαίνει η πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ελίζαμπεθ Μπορν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments