Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων

Παναθηναϊκός: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών έλαβε ο Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός τελικά τιμωρήθηκε όπως ήταν και το σωστό για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Πέμπτης (8/6) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό για τον δεύτερο τελικό της Basket League.

Το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας ανακοίνωσε την επιβολή ποινής στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός που αφορά ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, με τον αστερίσκο πως η ποινή αυτή θα εφαρμοστεί την επόμενη σεζόν καθώς απαιτείται να περάσουν 5 ημέρες από την έκδοση της ποινής για να εφαρμοστεί. Ως εκτούτου το τέταρτο παιχνίδι των τελικών στις 15/6 θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): 1 α) για δυσφημιστικά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και β) για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (προπηλακισμός προπονητή, χρήση λέιζερ), χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 8-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) των λοιπών κατηγοριών για τον ως άνω αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments