Lifestyle

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Η τελευταία νεραιδά του που του στάθηκε μέχρι το τέλος

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Η τελευταία νεραιδά του που του στάθηκε μέχρι το τέλος

Πηγή Φωτογραφίας: MARCA

Φόρεσε νυφικό, γιόρτασαν μαζί τον «γάμο» αλλά η τελετή δεν είχε καμία νομική ισχύ. Πάντως, στάθηκε δίπλα του στις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Η Μάρτα Φασίνα ήταν η τελευταία από μια μακρά σειρά συντρόφων του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας στο Μιλάνο.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia (@paradise7777nt)

Η ξανθή πρασινομάτα Μάρτα, η σιωπηλή «λευκή νεράιδα» όπως την αποκαλούν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι ίσως η πλέον διακριτική σύζυγος του Μπερλουσκόνι, υπό την έγκριση, συγκατάθεση και στήριξη του Πιερσίλβιο και της Μαρίνας, των δύο παιδιών του από τον πρώτο του γάμο. Είναι η αέρινα κομψή γυναίκα που τον μετέφερε και τις δύο φορές στο νοσοκομείο.

Πρόκειται εδώ και τρία χρόνια για την επίσημη συνοδό, έμπιστη σύμβουλο, σύντροφο, αρραβωνιαστικιά και εικονική σύζυγο. Ολόκληρο σόου κόστους 400.000 ευρώ έδωσε ο Μπερλουσκόνι στις 19 Μαρτίου 2022, σε βίλα του στη Μόντσα. Σίλβιο και Μάρτα αντάλλαξαν αιώνιους όρκους, έκοψαν πολυώροφη γαμήλια τούρτα, δεξιώθηκαν χλιδάτα τους καλεσμένους τους, αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν πραγματικός γάμος.

Οι δρόμοι του Σίλβιο και της Μάρτα συναντήθηκαν όταν τους σύστησε ο στενός του συνεργάτης του, ο 78χρονος επιχειρηματίας Αντριάνο Γκαλιάνι, επί 30 χρόνια διευθύνων σύμβουλος της ομάδας της Μίλαν, ο οποίος κατέχει το ίδιο πόστο σήμερα στην ομάδα της Μόντσα, δηλαδή στον πρώην και τον νυν ποδοσφαιρικό σύλλογο ιδιοκτησίας του Μπερλουσκόνι.

Η εντυπωσιακής ομορφιάς νεαρή Μάρτα, μόλις είχε πάρει το πτυχίο της στη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα της Ρώμης, δούλεψε για ένα φεγγάρι στο γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων της Μίλαν και στη συνέχεια στο ίδρυμα του ποδοσφαιρικού κλαμπ του Μιλάνου. Εκεί την είδε ο Μπερλουσκόνι.

Τον Φεβρουάριο του 2018 ο Μίμο ντε Σιάνο, περιφερειακός αρχικομματάρχης της Φόρτσα Ιτάλια στην Καμπανία, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του κόμματος που του ζητάει χωρίς περιστροφές να προτείνει την 28χρονη Φασίνα στα ψηφοδέλτια στη Νάπολη. «Αξιότιμε πρόεδρε, υπακούω στις συστάσεις σας, αλλά μπορώ να σας ρωτήσω ποια είναι αυτή;» ήταν η εύλογη απορία του.

Βουλευτής πριν καν κλείσει τα 30, η Φασίνα ήταν μαζί με τον Καβαλιέρε από το 2020, όταν η τότε σύντροφός του, Φραντσέσκα Πασκάλε, δήλωσε ότι η Φασίνα επισκεπτόταν συχνά την έπαυλη του στο Μιλάνο.

Όσο και αν η βουλευτής υποστήριζε ότι ζητούσε τις πολιτικές συμβουλές του Μπερλουσκόνι, οι φήμες, όσο και οι κοινές εμφανίσεις, πύκνωναν όλο και περισσότερο

Εθεάθησαν μαζί σε ελβετικό θέρετρο, η Φασίνα άρχισε να του στέλνει και ερωτικά γράμματα, ενώ έχει κάνει τατουάζ με τα αρχικά του Μπερλουσκόνι.

Το ζευγάρι έφτασε μέχρι και τον «γάμο» -όχι όμως πραγματικό λόγω αντιδράσεων από τα τρία του παιδιά, την Μπάρμπαρα, την Ελεονόρα και τον Λουίτζι, από τον δεύτερο γάμο του.

Πάντως, το ζευγάρι το γιόρτασε δεόντως με τους φίλους του. «Η σχέση μας είναι τόσο βαθιά και σταθερή που δεν χρειάζεται να την επισημοποιήσουμε με γάμο», εξηγούσε η νύφη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments