Πολιτική

Σκέρτσος σε Τσαπανίδου: Ενημερωθήκατε δύο φορές για τη Ροδόπη, πριν και μετά τις εκλογές

Σκέρτσος σε Τσαπανίδου: Ενημερωθήκατε δύο φορές για τη Ροδόπη, πριν και μετά τις εκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στα άκρα είναι η πολιτική κόντρα για την Ροδόπη δώδεκα ημέρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Στα άκρα είναι η πολιτική κόντρα για την Ροδόπη δώδεκα ημέρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, ανέβασαν τους τόνους το πρωί μιλώντας στο «MEGA» με επίκεντρο πότε ενημερώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου.

«Μιλάμε για ένα εθνικά ευαίσθητο θέμα, αλλά πρέπει να συζητηθεί. Η κριτική που ασκεί η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ακούγεται σκληρή, είναι όμως αληθινή», είπε ο Άκης Σκέρτσος.

«Πριν τις εκλογές ο κ. Τσίπρας και το επιτελείο του πήραν κάποια στοιχεία από τον κ. Μητσοτάκη»

Αναφορικά με το χρονικό σημείο που η ΝΔ αναδεικνύει το ζήτημα αυτό είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: «Το θέσαμε το θέμα στο υψηλότερο επίπεδο του κ. Τσίπρα όταν του δόθηκαν οι πληροφορίες σε σχέση με το τι γίνεται στην Θράκη. Πριν τις εκλογές ο κ. Τσίπρας και το επιτελείο του πήραν κάποια στοιχεία από τον κ. Μητσοτάκη».

Από την άλλη, η κα Τσαπανίδου σχολίασε: «Αυτή η συζήτηση δεν ευνοεί κανένα γιατί πρόκειται για ένα πολύ λεπτό εθνικό και κρίσιμο θέμα. έχουμε μία ΝΔ που επιδεικνύει μία επικίνδυνη στάση».

«Δεν υπήρχε επικοινωνία Μητσοτάκη – Τσίπρα πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου»

Επίσης η Πόπη Τσαπανίδου διέψευσε τα λεγόμενα του κ. Σκέρτσου λέγοντας: «Δεν υπήρχε επικοινωνία Μητσοτάκη – Τσίπρα πριν τις εκλογές. Υπήρξε μία ενημέρωση μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου».

«Δύο φορές, πριν και μετά τις εκλογές της 21ηςΜαΐου ενημερώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας»

Σε αυτό το σημείο ο κ. Σκέρτσος τόνισε: «Δύο φορές, πριν και μετά τις εκλογές της 21ηςΜαΐου ενημερώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας». Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ερωτώμενη γιατί οι δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κάνει μία δημόσια τοποθέτηση για το ζήτημα απάντησε: «Είναι δυνατόν να ζητάμε εν έτη 2023 δήλωση πολιτικών φρονημάτων από τους βουλευτές;» και τόνισε «η ΝΔ τηρεί εθνικά επικίνδυνη κι ανεύθυνη στάση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments