Αθλητισμός

Αντίστροφη μέτρηση στον ΠΑΟΚ – “Κλειδώνουν” οι αντίπαλοί τον Β’ προκριματικά

Αντίστροφη μέτρηση στον ΠΑΟΚ – “Κλειδώνουν” οι αντίπαλοί τον Β’ προκριματικά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Από σήμερα αρχίζει ουσιαστικά η πρώτη εβδομάδα της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Από σήμερα αρχίζει ουσιαστικά η πρώτη εβδομάδα της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ που την Πέμπτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, ωστόσο μια μερα νωρίτερα θα μάθει τον – πρώτο – του αντίπαλο για την φετινή του καμπάνια στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Δικέφαλος την Τετάρτη το μεσημέρι μέσα από την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου ποια ομάδα θα βρει μπροστά του στην αφετήρια της προσπάθειας για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης. Με νωπό τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας την περασμένο Ιούλιο ο ΠΑΟΚ καλείται να ειναι πιο υποψιασμένος, ωστόσο για να φτάσει στον πρώτο του στόχο για την νέα χρονιά πρέπει να αποκλεισεί συνολικά τρεις ομάδες.

Στην διαδικασία της κλήρωσης που θα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ θα είναι οι τρεις ομάδες που αποκλείστηκαν από τις πρόωρες φάσεις των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και οι 13 ομάδες που θα αποκλειστούν από τον πρώτο προκριματικό γυρο του Τσάμπιονς Λιγκ (σε διαφορετική κλήρωση), άρα δεν θα λογίζονται ως πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου.

Επίσης  – όπως συμβαινει κάθε χρόνο στις κλήρώσεις – στους πιθανούς αντιπάλους του Δικεφάλου που θα χωριστούν σε πεντάδες δυνατών και αδύναμων θα είναι και οι 31 νικητές που θα προκύψουν από τα ζευγάρια από την κλήρωση για τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, που θα γίνει στην Νιόν. Οι συνολικά 90 ομάδες που θα βρίσκονται στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού, λίγες ώρες πριν διεξαχθεί θα χωριστούν σε εννέα γκρουπ των 10 ομάδων (πέντε ισχυροί – πέντε ανίσχυροι).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στους ισχυρούς καθόλη την διάρκεια των προκριματικών, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί όντας σοβαρός και αποτελεσματικός αυτό το καλοκαίρι για να φτάσει στους ομίλους.

Σε ότι αφορά τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στην δεύτερη φάση των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ, πέραν των ομάδων που θα δείτε παρακάτω θα είναι και κάποιο από τα ζευγάρια των ομάδων από τον πρώτο προκριματικό. Η κλήρωση για τον πρώτο προκριματικό θα γίνει αύριο το μεσημέρι στην Νιόν, μια μέρα πριν δηλαδή από την κλήρωση που θα αφορά αποκλειστικά τον Δικεφαλο.

Από τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στους αδύναμους ξεχωρίζουν οι δυο σουηδικές (Κάλμαρ και Χάμαρμπι) που θα ειναι σε κανονική δράση πρωταθλήματος, η Λέφσκι Σόφιας που πέρσι τον απέκλεισε, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η Λουκέρνη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments