Πολιτική

Ρουσόπουλος: Ανάγκη για πολιτική ηρεμία και σταθερότητα

Ρουσόπουλος: Ανάγκη για πολιτική ηρεμία και σταθερότητα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Την ανάγκη για μια ισχυρή αυτοδυναμία που θα φέρει ηρεμία και σταθερότητα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας υπογραμμίζει ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος

Την ανάγκη για μια ισχυρή αυτοδυναμία που θα φέρει ηρεμία και σταθερότητα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας υπογραμμίζει με δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Και πράγματι, είναι σαφές ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη καταγράφει ποσοστά άνω του 42% στις πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις αφήνοντας τον Σύριζα, κατεξοχήν φορέα της πολιτικής τοξικότητας, στη δεύτερη θέση και με το ποσοστό του να κατρακυλάει αισθητά κάτω από το 20%.

«Αυτό το οποίο έχει ανάγκη ο τόπος και έχουν ανάγκη οι πολίτες είναι μια κυβέρνηση με σταθερότητα και με υπευθυνότητα να οδηγήσει την πατρίδα μας για μια ολόκληρη τετραετία. Εμείς προσδοκάμε να έχουμε μια κυβέρνηση ισχυρή, έτσι ώστε να έχουμε μια ολόκληρη τετραετία, κατά τη διάρκεια της οποίας να συνεχίσουμε το έργο που κάνουμε. Υποστήριζα πάντοτε τις κυβερνήσεις που είναι και αυτοδύναμες και ολοκληρώνουν την τετραετία τους», τονίζει ο κ. Ρουσόπουλος.

Και αυτό φαίνεται ότι επιθυμούν και οι πολίτες, οι οποίοι επιζητούν σταθερότητα, συνέχεια, κανονικότητα στη ζωή τους και μια κυβέρνηση να επιλύει αποτελεσματικά τα προβλήματά τους. Το είπαν με την ψήφο τους τον Μάιο, όταν ακύρωσαν στην πράξη τα όποια παράτολμα σχέδια απλής αναλογικής, γιατί η απλή αναλογική, όπως σημειώνει  ο κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος, «ενώ ως ιδέα μπορεί να ακούγεται πολύ ελκυστική, στην πράξη τελικά απεδείχθη ότι κανείς από τους συμμετέχοντες στην ιδέα δεν την ήθελε στην πραγματικότητα».

Και μιας και μιλάμε για κανονικότητα, καλό είναι να έχουμε κατά νου ότι, τέτοιες μέρες το 2015, η χώρα βίωνε δραματικές στιγμές. Χάρη στις… άοκνες προσπάθειες της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η Ελλάδα βρέθηκε για κάποιο διάστημα με τα ενάμισι πόδι εκτός ευρωζώνης. Σε λίγα εικοσιτετράωρα από τώρα αναμένεται ο λαός με την ψήφο του και την ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα τον κύκλο του αχαλίνωτου λαϊκισμού και, αυτοδύναμη, να ολοκληρώσει μια νέα τετραετία για την Ελλάδα, όπως υποστηρίζει και ο κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments