Πολιτική

Άδωνις: Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο αξιόπιστος πολιτικός

Άδωνις: Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο αξιόπιστος πολιτικός
Συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και στον δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για το εάν οι προεκλογικές υποσχέσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι κοστολογημένες και εάν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για αυτές, ο Άδωνις τόνισε: «Ο πυρήνας του ερωτήματος άπτεται της πολιτικής αξιοπιστίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι στα μάτια των πολιτικών πολιτικά αξιόπιστος ο Κυρ. Μητσοτάκης ή δεν είναι; Είναι αξιόπιστος, γιατί ό, τι υποσχέθηκε το 2019 το έκανε πράξη και έργο. Για αυτόν τον λόγο, τον τίμησαν οι πολίτες με τη ψήφο τους. Επειδή είναι αξιόπιστος, αυτά που λέει και τώρα, θα τα κάνει.

Το Μεσοπρόθεσμο είναι το Πρόγραμμα Σταθερότητας και περιγράφει το πώς θα επιτευχθούν οι επιθυμητοί στόχοι. Η υγεία είναι η πρώτη προτεραιότητα του Κυρ. Μητσοτάκη. Η θωράκισή της είναι και θέμα προσλήψεων, αλλά είναι και θέμα ποιοτικών και δομικών μεταρρυθμίσεων, τις οποίες ο πρόεδρος της ΝΔ είναι αποφασισμένος να προωθήσει. Ο Σύριζα προσέλαβε τραπεζοκόμους και καθαρίστριες. Εμείς θα προσλάβουμε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Η Ελλάδα «τρέχει» με καλύτερο δημοσιονομικό πλεόνασμα από αυτό που είχε αρχικά προβλεφθεί.  Άρα, όλες οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη «χωράνε» άνετα στο Πρόγραμμα Σταθερότητας.

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Ά. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «όποιος υπόσχεται πως θα καταργήσει τη Συμφωνία είναι απατεώνας. Και τούτο, γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια διεθνής συμφωνία. Η ισχύς της είναι υπερεθνική, υπερσυνταγματική. Άρα, ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι μέγας πολιτικός απατεώνας».

Σχετικά με το εθνικό θέμα της Θράκης, ο Άδωνις είπε ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Χαρίλαος Φλωράκης συμφώνησαν στο κατώτατο κοινοβουλευτικό όριο του 3%, επειδή ο μακαρίτης Σαδίκ είχε εκλεγεί βουλευτής και είχε εισέλθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Αυτή η συμφωνία παραβιάστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα. Οι δύο μειονοτικοί βουλευτές δεν ομιλούν καθόλου κατά το τρέχον διάστημα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ακόμη:

  • Καμία συνεκμετάλλευση δεν πρόκειται να γίνει με την Τουρκία ως προς τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Όποιος λέει το αντίθετο, ψεύδεται.
  • Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη έχει έντονο, διαρκές και αποδεδειγμένο ενδιαφέρον για το μειονοτικό ζήτημα της Θράκης.
  • Ο πατριωτικός χώρος θα έπρεπε να συγχαίρει δημόσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επέλεξε ως φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments