Κόσμος

Έκκληση από Κύριλλο: Καλώ όσους πήραν τα όπλα να έρθουν στα λογικά τους

Έκκληση από Κύριλλο: Καλώ όσους πήραν τα όπλα να έρθουν στα λογικά τους

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Οποιεσδήποτε προσπάθειες για την πρόκληση αναταραχής στη χώρα, είναι το μεγαλύτερο έγκλημα, για το οποίο, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Σε ενότητα καλεί τους Ρώσους ο Πατριάρχης Μόσχας, Κύριλλος προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κατάσταση. Ο προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κάλεσε σήμερα για την ανάγκη ενότητας, για την αντιμετώπιση της ένοπλης ανταρσίας από την εταιρεία μισθοφόρων Βάγκνερ.

Η ανακοίνωση του Πατριάρχη Κύριλλου ανέφερε:

 «Οποιεσδήποτε προσπάθειες για την πρόκληση αναταραχής στη χώρα, είναι το μεγαλύτερο έγκλημα, για το οποίο, δεν υπάρχει δικαιολογία. Προσεύχομαι για την ειρηνική επίλυση της παρούσας κατάστασης και καλώ όσους πήραν τα όπλα και είναι έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν κατά των αδελφών τους να έρθουν στα λογικά τους».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.